Tuesday, November 27, 2012

Semester 3

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:07 AM
Reaksi Anda: 
Assalamualaikum n selamat sejahtera.. 
apa kabar blogku.? sihat.? 
eh, tak lupa jugak pada viewer.. sihat.?
alhamdulillah.. semester 3 sudah berada dipertengahan 
n hampir ke penghujungnya..
(terus urut kepala terasa berat bila ingat pasal final. erkk)
dalam tempoh sepanjang semester 3, 
bole dikira kot berapa entri je yg dipost
apa dah jadi.?? kemana aida menghilang.? bz.?
line teruk.? tingkatkan tahap kestadian.? 
hahaha.. ada yg benar n ada yg tak benar belaka.. 
jum review sket apa dah jadi sepanjang sem 3



bertindak sebagai AJK Minggu Suai Kenal 2012





Ketua Biro Kebudayaan Sempena Pesta Konvo 2012

sebenarnya ada lg aktiviti lain2 tetapi disebabkan internet yg tersangat la lemah 
tak dapat nak upload lg..
tetapi apa2 pun yang nak di clearkan disini
YUPP.. sem nie adalah sem yg paling bz bt saya
(tapi takde la sampai tak sempat update blog)
bila bz camnie barulah aku belajar untuk lebih m'hargai masa
kena bt segala keja awal2, dah takleh last minute cam selalu
kena ada planning yang bagus
yang paling ketara kesannya, masa tido yg sangat limited
balik pun dah 2, 3 pagi n esok pagi class pukul 8
gelong2 kepala pegi class
demi pengalaman yang ku dambakan
n demi menjayakan program universiti aku turutkan
segalanya saya belajar sejak saya kembali bergelar STUDENT
terima kasih kepada staff2 u, senior2 kerana tak jemu2
berkongsi ilmu dan menegur apa yg salah n terkurang =)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Semester 3"

Tuesday, November 27, 2012

Semester 3

Assalamualaikum n selamat sejahtera.. 
apa kabar blogku.? sihat.? 
eh, tak lupa jugak pada viewer.. sihat.?
alhamdulillah.. semester 3 sudah berada dipertengahan 
n hampir ke penghujungnya..
(terus urut kepala terasa berat bila ingat pasal final. erkk)
dalam tempoh sepanjang semester 3, 
bole dikira kot berapa entri je yg dipost
apa dah jadi.?? kemana aida menghilang.? bz.?
line teruk.? tingkatkan tahap kestadian.? 
hahaha.. ada yg benar n ada yg tak benar belaka.. 
jum review sket apa dah jadi sepanjang sem 3



bertindak sebagai AJK Minggu Suai Kenal 2012





Ketua Biro Kebudayaan Sempena Pesta Konvo 2012

sebenarnya ada lg aktiviti lain2 tetapi disebabkan internet yg tersangat la lemah 
tak dapat nak upload lg..
tetapi apa2 pun yang nak di clearkan disini
YUPP.. sem nie adalah sem yg paling bz bt saya
(tapi takde la sampai tak sempat update blog)
bila bz camnie barulah aku belajar untuk lebih m'hargai masa
kena bt segala keja awal2, dah takleh last minute cam selalu
kena ada planning yang bagus
yang paling ketara kesannya, masa tido yg sangat limited
balik pun dah 2, 3 pagi n esok pagi class pukul 8
gelong2 kepala pegi class
demi pengalaman yang ku dambakan
n demi menjayakan program universiti aku turutkan
segalanya saya belajar sejak saya kembali bergelar STUDENT
terima kasih kepada staff2 u, senior2 kerana tak jemu2
berkongsi ilmu dan menegur apa yg salah n terkurang =)

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal