Friday, December 23, 2011

Pesta Penang 2011

Dikarut oleh Aida Nasirah at 5:02 PM
Reaksi Anda: 
0 comments
Assalamualaikum. arinie aku nak update blog disebabkan kebosanan yg melampau. japgi nak balik kangar. rinduuu nak jumpa mak, ayh, tok, haziq, amna >.< so sementara tunggu kakak aku abis keja terpaksa la aku lepak dlm ofis die tanpa tahu nak bt pape. dan ney jugak boleh dikatakan 1st time la aku masuk ke Penang International Airport. tajuk entri arinie ialah Pesta Penang. ada sapa2 yang penah sampai dah.? kalo area dekat2 utara aku percaya mesti ramai yang penah dan sudah pegi kan.? tapi kalo area selatan, pantai timur dan borneo mesti jugak ramai yang belum sampai. jadi kat sini aku berbesar hati nak kongsi tentang pengalaman aku malam tadi.


Permainan pertama yang aku main ialah Challenger
tgk nama pun dah boleh agak macam mana kan
kalo terasa nak hilang semangat di atas awan boleh la try okeyh
bentuknya seperti labah2.
challenger

yang kedua aku try pulak Vortex.
antara semua aku rasa yg neh paling2 aku gerun
terasa hilang jantung n badan2 dilambung2 atas awan gelap malam
hanya 8 org sahaja sekali main. 4 bwh n 4 atas.
fuhhhh...
vortex

yg ketiga ialah Drop Tower
memang best sgt. kecut perut2 terasa cam betul2 nak jatuh terhempas
dan aku mmg suka. luv it.!!
drop tower
selebihnya yg aku men cam roller coaster, bumper car dan rumah hantu. yg paling mahal kat pesta penang tu ialah rumah hantu. 6 token = rm12 dan tak takut langsung pun. game lain macam top gun, sky rider dan yg lain2 tu aku dah selalu main so aku takde la nak main lg. aku cari yg btol2 xtreme je. total suma game yg aku men neh lebih kurang rm50 je abis. tapi yang sedih time aku main games neh ialah aku main sorang2 je takde partner. kakak aku yg temankan tu pregnant so memang tak leh la nak main sama. tapi pape pun aku memang suka sangat ngan extreme games. besttttt.!!


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Sunday, December 11, 2011

s.t.u.d.e.n.t l.i.f.e

Dikarut oleh Aida Nasirah at 7:31 AM
Reaksi Anda: 
0 comments
Salam n morning kepada suma readers. 
bila ditengok2 balik blog aida neh cam dah lama tak update kan. 
nak kata sibuk tu memang la tapi takde la sampai tak mampu nak update 
cuma malas je sbb takde idea la. 
kali neh aida update pun still lum jumpa idea lagi. 
agak2 bila la eh idea nak mai neh.??
takpe la, korang juz layan je pe yg aida nak cita keyh.!
student life neh bila dipikir2 balik act lebih senang dari bekerja
kalo nak dibandingkan stress bekerja ngan study, best lagi la study
even ko sibok camne pun, stress camne pun,
ko still akan rasa enjoy n tak 24jam rasa berat kepala hotak
atleast ko tak perlu hadap muka bos yg kdg2 tu annoying. ngee~
ko still terasa ada life nak berseronok ngan kawan2 sebaya ko
tak jugak terasa diri dihambakan oleh bebanan keja ofis yg penat n buat ko lesu
jd student, akan bz bila ada asgnmt, quiz, exam, present
akan seronok bila cuti umum, cuti pertengahan sem, cuti sem,
akan terasa free bila weekend (leh kuar jalan2 abiskan duit) haha.!
ehh.. jalan2 tu jalan gak tapi jgn la smpai setiap minggu
study pun perlu gak.. ingat sket matlamat asal tuu
ehekk.. aku neh lebih kepada m'ingatkan kat diri sendiri
kadang2 terlupa jugak n kena la selalu ingatkan ^_^
tapi selalu weekend tu jarang gak la nak kuar seronok2
sebab.. aktiviti padat nak kena join anjuran u la, hostel la
wajib pulak tu. dhla wajib berbayar lak tu.
bukan ada class 5 hari seminggu je
tapi dah jadi ada class 7 hari seminggu. cuti.? lupakan la~
tuntut ilmu smpai pengsan.! tak rugi pnya.!
bila ada je masa free sket nak buat pe.?? kena la hargai sesangat
plan cantek2 punya ngan kawan2 ajak kuar release tension lorhh
(tak leh plan awal2 sebab selalunya tak kan menjadi kan)
ermm okla nak out dulu. dah pukul 730am
aida perlu mandi n siap2 ke class. arinie clss full sampai kul5
penat oh penat
nanti bila2 aida update lagi okeyh.? tata......


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Friday, December 23, 2011

Pesta Penang 2011

Assalamualaikum. arinie aku nak update blog disebabkan kebosanan yg melampau. japgi nak balik kangar. rinduuu nak jumpa mak, ayh, tok, haziq, amna >.< so sementara tunggu kakak aku abis keja terpaksa la aku lepak dlm ofis die tanpa tahu nak bt pape. dan ney jugak boleh dikatakan 1st time la aku masuk ke Penang International Airport. tajuk entri arinie ialah Pesta Penang. ada sapa2 yang penah sampai dah.? kalo area dekat2 utara aku percaya mesti ramai yang penah dan sudah pegi kan.? tapi kalo area selatan, pantai timur dan borneo mesti jugak ramai yang belum sampai. jadi kat sini aku berbesar hati nak kongsi tentang pengalaman aku malam tadi.


Permainan pertama yang aku main ialah Challenger
tgk nama pun dah boleh agak macam mana kan
kalo terasa nak hilang semangat di atas awan boleh la try okeyh
bentuknya seperti labah2.
challenger

yang kedua aku try pulak Vortex.
antara semua aku rasa yg neh paling2 aku gerun
terasa hilang jantung n badan2 dilambung2 atas awan gelap malam
hanya 8 org sahaja sekali main. 4 bwh n 4 atas.
fuhhhh...
vortex

yg ketiga ialah Drop Tower
memang best sgt. kecut perut2 terasa cam betul2 nak jatuh terhempas
dan aku mmg suka. luv it.!!
drop tower
selebihnya yg aku men cam roller coaster, bumper car dan rumah hantu. yg paling mahal kat pesta penang tu ialah rumah hantu. 6 token = rm12 dan tak takut langsung pun. game lain macam top gun, sky rider dan yg lain2 tu aku dah selalu main so aku takde la nak main lg. aku cari yg btol2 xtreme je. total suma game yg aku men neh lebih kurang rm50 je abis. tapi yang sedih time aku main games neh ialah aku main sorang2 je takde partner. kakak aku yg temankan tu pregnant so memang tak leh la nak main sama. tapi pape pun aku memang suka sangat ngan extreme games. besttttt.!!

Sunday, December 11, 2011

s.t.u.d.e.n.t l.i.f.e

Salam n morning kepada suma readers. 
bila ditengok2 balik blog aida neh cam dah lama tak update kan. 
nak kata sibuk tu memang la tapi takde la sampai tak mampu nak update 
cuma malas je sbb takde idea la. 
kali neh aida update pun still lum jumpa idea lagi. 
agak2 bila la eh idea nak mai neh.??
takpe la, korang juz layan je pe yg aida nak cita keyh.!
student life neh bila dipikir2 balik act lebih senang dari bekerja
kalo nak dibandingkan stress bekerja ngan study, best lagi la study
even ko sibok camne pun, stress camne pun,
ko still akan rasa enjoy n tak 24jam rasa berat kepala hotak
atleast ko tak perlu hadap muka bos yg kdg2 tu annoying. ngee~
ko still terasa ada life nak berseronok ngan kawan2 sebaya ko
tak jugak terasa diri dihambakan oleh bebanan keja ofis yg penat n buat ko lesu
jd student, akan bz bila ada asgnmt, quiz, exam, present
akan seronok bila cuti umum, cuti pertengahan sem, cuti sem,
akan terasa free bila weekend (leh kuar jalan2 abiskan duit) haha.!
ehh.. jalan2 tu jalan gak tapi jgn la smpai setiap minggu
study pun perlu gak.. ingat sket matlamat asal tuu
ehekk.. aku neh lebih kepada m'ingatkan kat diri sendiri
kadang2 terlupa jugak n kena la selalu ingatkan ^_^
tapi selalu weekend tu jarang gak la nak kuar seronok2
sebab.. aktiviti padat nak kena join anjuran u la, hostel la
wajib pulak tu. dhla wajib berbayar lak tu.
bukan ada class 5 hari seminggu je
tapi dah jadi ada class 7 hari seminggu. cuti.? lupakan la~
tuntut ilmu smpai pengsan.! tak rugi pnya.!
bila ada je masa free sket nak buat pe.?? kena la hargai sesangat
plan cantek2 punya ngan kawan2 ajak kuar release tension lorhh
(tak leh plan awal2 sebab selalunya tak kan menjadi kan)
ermm okla nak out dulu. dah pukul 730am
aida perlu mandi n siap2 ke class. arinie clss full sampai kul5
penat oh penat
nanti bila2 aida update lagi okeyh.? tata......

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal