Tuesday, June 29, 2010

[Pic 1 : My Beloved, Ayah & Mak] [Pic 2 : K. Idah, K. Amah n Aku] [Pic 3 : Kakwa & K. Amah]

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:01 AM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:47 AM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Gathering Ex-5 Arif ( SMK Putra, Kangar )

Dikarut oleh Aida Nasirah at 1:12 AM
Reaksi Anda: 
0 comments

Frust menonggeng la aku 
coz x dpt join dieorg gathering ptg td.. 
even x suma yg leh attend tp ttp bt aku rsa excited nak g.. 
aku tau selain nk mkn2 tu dieorg nak g lepak2 kan.. 
aku nak.. aku suka aktvti tu.. dieorg nak g men bowling.. 
nak jgk.. dh lma x pgg bola bowling tu.. 
dh lma x rasa hayun msuk longkang..  kihkih.. 
act, kul2++ td aku dh siap.. kakwa xleh ntar.. 
t kul5 kakwa nak kna anta abg yus g ktm.. 
inisiatif len aku kna la nek bus.. kakwa juz ntar smpai bus stand ja.. 
tggu pnya tggu.. aku pn dh pnt mnunggu.. 
aku tnya la adik2 skola kt c2 n mkck2 bniaga tu.. 
rupa2nya bus kul430 ke kgr.. 
hah! X hingin aku nak tggu lma2 kt c2.. 
bek aku blk umh kakwa ja.. bpa jam lg.. lma tu.. 
bgang ja.. cm nk ngis pun dh..
muka aku time tu dh mncung abs la sepjg jln tu hngga la ke umh.. 
frust x dpt blk kgr.. akak aku yg syg aku 2pn pjuk la aku.. 
 yela sbb dtg sni aku x dpt g kan.. tp x pa la kak.. 
aida x mrh pun cma frust sket ja.. lps pekena tomyam kak blnja.. 
lg la trs lupa.. hehe.. dpt jg haziq arinie.. sjuk ati acik.. (^_^)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Dikarut oleh Aida Nasirah at 1:05 AM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Monday, June 28, 2010

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:42 AM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Sunday, June 27, 2010

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:58 AM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:17 AM
Reaksi Anda: 
1 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Bertempat di UMS, Poli Merlimau

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:43 AM
Reaksi Anda: 
0 comments

Pic ney time rakaman suara untuk dokumentari vdeo masjid..candid..siap bt rakaman suara menyanyi lg..cm knon2nya nak wt album la..hahaha..


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Saturday, June 19, 2010

Last semester at Dataran Pahlawan

Dikarut oleh Aida Nasirah at 5:20 PM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Lonely =[

Dikarut oleh Aida Nasirah at 4:38 PM
Reaksi Anda: 
0 comments

Sedar x sedar dah ptg dah...cmnie la rutin harian aku..terperap kt umh ja..boring sgt2..dhla aku ney jnis yg xpetah dok umh..nak ajak salmi kuar..dia pun ngah kursus kat penang..sebulan lak tu..lma la..ksian kat aku..waaa..tp nak bt cmna kan, so utk hlgkan bosan aku, tu aku kja tdoQ ja..hahahaha..melingkar ats katil la...pa lg yg eku leh wt..nak tgk tv kdg2 nk kna rebut ngn ayh..tu lum msuk mak lg yg ari2 nak follow cta indon kegemaran tu..ehem..lum kira ngan ank buah aku yg 24jam nak bka chnnel 613 (pandai tekan sndri tau) kartun..kartun..kartun..alahaiii

Rnduu kat kgkwn kat poli...especially dak blk aku..liza, ekin n piqah..haa..parai jgk..rnduu nak kuar lepak ngn dieorg..kalo weekend kat sna, last sem..kmi suka sgt g mndi2..tgk la keadaan..kdg2 kat hot springs n kdg2 kat sg, jeram, air terjun..mna sempat la..cma aritu sblm blk planning nak g pd n a.famosa water park xjd...fulus suma x m'izinkan...kecewa la gak..cma kteorg sempat lpk2 n mkn2 smbil jln2 amik angn mlm..sweetnyer memory kta weh..ahh..bl la suma tu bole berulang lg...

Last sem...mkin byk aktiviti kita yg bt kan kta lg close..bab asgnmnt...awl2 xreti nak wt...last mnute mula la kalut..tepu otak2 nak perah idea..smpai dak clss pggil group last mnute expert..hahaha..thanx la ea..sdap gak nma tu..mmg ssuai sgt..mna x nya..sok nak present, mlm ney bru kalut2 nak bt slide..2, 3ari sblm bru nak cri bhn..asgnmnt bg dah dkt sbln..heeeee~ tu lum kira yg dua asgnmnt skaligus nk submit esoknya tu..terpaksa la bhgikan tgs..dua bt yg ney n dua bt yg tu..perhhh..x tdoq la mlm tu bersekang mata nak siapkan..smpai tdo pun bergilir2..ngtok thap kronik pnya psl..lastly..tergolek2 dlm blk merata2 tmpt (dkt2 ngn laptop) n bgn2 dah azan..kna la iron bj n bersiap2 g clss plk..dlm clss x pyh cta la..pndg lect ngajar smpai tembus la bdn lect tu..hahaha...pening2..tp xpa la kan..hasilnya xpnh mngecewakan...among the best what..thanx to allah..tp if aku frthr my stdy, aku dh jnji ngn dri aku..aku nk brubh..xmau g bt prangai cmtu..terbeban rso eh...

Keyh la...ntah la npa rsa berat sgt mta aku ney...kihkih (signal nk tdoQ tu) suma org xda..g mkn knduri...leh la aku tdoQ...huhu...nytEeee


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Bermalam di Kaki Bukit

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:31 AM
Reaksi Anda: 
0 comments

Dah masuk ari ke2 aku bermalam kat kaki bukit..sunyi sepi ja suasana kat sni..yela dah jauh dr bandar kangar..kalo utk release tension sni mmg ssuai..sejukkk..smpai kakwa pggil sni resort la..hehee..ingatkan aku dtg sni nak tlg kakwa bt assignmnt tp smpai sok dah nak blk pun kmi dua lum bt apa2 pun..hikhik..act soalan tu yg ssh...yela aku edu level diploma ja..bl nak tlg wt asgmnt dgree tu pening la sket kan..sok pg kakwa da clss so t pas kna briefing sket ngn lect..mybe leh la kakwa dpt idea n xplain kat aku cmna yg aku leh tlg..hrp2 cmtu la..


tghri 18/6/2010..semalam la kan..bertalu2 msg msuk dlm inbox aku..kol pun da jgk..suma tu da antaranya bestfriends aku, housemate n classmte aku kt poli dlu..nak tnya sal result upu..aku ckp la yg aku x dpt (agak kecewa) n dieorg pun cmtu gak..da gak yg mnangis..frust kan..struggle study tp tgk2 xlyk..cmna aku motivate dri aku cmtu la aku ckp kt dieorg..t intake jan kta apply la lg..intake ney lbey diutamakan students mtrik n stpm (according from my PA haa)...aku pun sbnrnya frust sgt..coz aku xda feel lgsg nak keja..kalo bole aku nak further trs..tp dah xda rzeki..aku kan trs misi aku ngn mencari keja...huhuu..best ker..??


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Friday, June 18, 2010

Dikarut oleh Aida Nasirah at 9:11 PM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

ney la aku

Dikarut oleh Aida Nasirah at 5:23 PM
Reaksi Anda: 
0 comments


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

hey...welcome to my world

Dikarut oleh Aida Nasirah at 4:14 PM
Reaksi Anda: 
2 comments
Wow!! i did it..yahoOOo..ehh..tp sblum 2..hyee…1stly nak ucp sesangat alhamdulillah coz x sangka yg akhirnya aku dpt bt blog aku sndiri..act..aku dh lma nak wt blog ney cma xtau je cmna cara nak wt…so godek pnyer godek jmpa la gak..hahaha..berjaya kan..1st day kat blog ney…teruja beb…yela byk bnda g yg aku nak kna explore ttg function ikon2 yang xbpa familiar ngn aku..punya la pyh aku nak bt..berkali2 xjd..cm nak jerit pun da..tp t kna marah lak..heee~

Arinie rsa sdey sgt coz td aku check result upu..aku x layak utk smbg blaja..bkn aku sorg je tp hmpir suma la mber2 aku yg apply suma x lyk..xpela..lum da rezeki kn..intake jan t kta apply lg..lgpn byk syarat yg aku lum lps aritu time apply..semalam, result sem6 dah kuar..alhamdulillah…aku dpt 3.51..aku ingtkan sem6 mmg dh jth abis la pointer aku coz cm ssh je soalan final aritu..rezeki tuhan sapa tau..aku bersyukur sgt..tp hpnm aku xtggi sgt la..3.44 tp mak n ayh kta..”okla tu”..so kalo dh dieorg kta ok…ha..pa lg…aku pun ok la…huhu…hepi+syukur sgt…urmmm..ehh…keyh la..aku nk smbg update blog ney..bubbye..


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

Tuesday, June 29, 2010

[Pic 1 : My Beloved, Ayah & Mak] [Pic 2 : K. Idah, K. Amah n Aku] [Pic 3 : Kakwa & K. Amah]


Gathering Ex-5 Arif ( SMK Putra, Kangar )


Frust menonggeng la aku 
coz x dpt join dieorg gathering ptg td.. 
even x suma yg leh attend tp ttp bt aku rsa excited nak g.. 
aku tau selain nk mkn2 tu dieorg nak g lepak2 kan.. 
aku nak.. aku suka aktvti tu.. dieorg nak g men bowling.. 
nak jgk.. dh lma x pgg bola bowling tu.. 
dh lma x rasa hayun msuk longkang..  kihkih.. 
act, kul2++ td aku dh siap.. kakwa xleh ntar.. 
t kul5 kakwa nak kna anta abg yus g ktm.. 
inisiatif len aku kna la nek bus.. kakwa juz ntar smpai bus stand ja.. 
tggu pnya tggu.. aku pn dh pnt mnunggu.. 
aku tnya la adik2 skola kt c2 n mkck2 bniaga tu.. 
rupa2nya bus kul430 ke kgr.. 
hah! X hingin aku nak tggu lma2 kt c2.. 
bek aku blk umh kakwa ja.. bpa jam lg.. lma tu.. 
bgang ja.. cm nk ngis pun dh..
muka aku time tu dh mncung abs la sepjg jln tu hngga la ke umh.. 
frust x dpt blk kgr.. akak aku yg syg aku 2pn pjuk la aku.. 
 yela sbb dtg sni aku x dpt g kan.. tp x pa la kak.. 
aida x mrh pun cma frust sket ja.. lps pekena tomyam kak blnja.. 
lg la trs lupa.. hehe.. dpt jg haziq arinie.. sjuk ati acik.. (^_^)

Sunday, June 27, 2010


Bertempat di UMS, Poli Merlimau


Pic ney time rakaman suara untuk dokumentari vdeo masjid..candid..siap bt rakaman suara menyanyi lg..cm knon2nya nak wt album la..hahaha..

Saturday, June 19, 2010

Last semester at Dataran Pahlawan

Lonely =[


Sedar x sedar dah ptg dah...cmnie la rutin harian aku..terperap kt umh ja..boring sgt2..dhla aku ney jnis yg xpetah dok umh..nak ajak salmi kuar..dia pun ngah kursus kat penang..sebulan lak tu..lma la..ksian kat aku..waaa..tp nak bt cmna kan, so utk hlgkan bosan aku, tu aku kja tdoQ ja..hahahaha..melingkar ats katil la...pa lg yg eku leh wt..nak tgk tv kdg2 nk kna rebut ngn ayh..tu lum msuk mak lg yg ari2 nak follow cta indon kegemaran tu..ehem..lum kira ngan ank buah aku yg 24jam nak bka chnnel 613 (pandai tekan sndri tau) kartun..kartun..kartun..alahaiii

Rnduu kat kgkwn kat poli...especially dak blk aku..liza, ekin n piqah..haa..parai jgk..rnduu nak kuar lepak ngn dieorg..kalo weekend kat sna, last sem..kmi suka sgt g mndi2..tgk la keadaan..kdg2 kat hot springs n kdg2 kat sg, jeram, air terjun..mna sempat la..cma aritu sblm blk planning nak g pd n a.famosa water park xjd...fulus suma x m'izinkan...kecewa la gak..cma kteorg sempat lpk2 n mkn2 smbil jln2 amik angn mlm..sweetnyer memory kta weh..ahh..bl la suma tu bole berulang lg...

Last sem...mkin byk aktiviti kita yg bt kan kta lg close..bab asgnmnt...awl2 xreti nak wt...last mnute mula la kalut..tepu otak2 nak perah idea..smpai dak clss pggil group last mnute expert..hahaha..thanx la ea..sdap gak nma tu..mmg ssuai sgt..mna x nya..sok nak present, mlm ney bru kalut2 nak bt slide..2, 3ari sblm bru nak cri bhn..asgnmnt bg dah dkt sbln..heeeee~ tu lum kira yg dua asgnmnt skaligus nk submit esoknya tu..terpaksa la bhgikan tgs..dua bt yg ney n dua bt yg tu..perhhh..x tdoq la mlm tu bersekang mata nak siapkan..smpai tdo pun bergilir2..ngtok thap kronik pnya psl..lastly..tergolek2 dlm blk merata2 tmpt (dkt2 ngn laptop) n bgn2 dah azan..kna la iron bj n bersiap2 g clss plk..dlm clss x pyh cta la..pndg lect ngajar smpai tembus la bdn lect tu..hahaha...pening2..tp xpa la kan..hasilnya xpnh mngecewakan...among the best what..thanx to allah..tp if aku frthr my stdy, aku dh jnji ngn dri aku..aku nk brubh..xmau g bt prangai cmtu..terbeban rso eh...

Keyh la...ntah la npa rsa berat sgt mta aku ney...kihkih (signal nk tdoQ tu) suma org xda..g mkn knduri...leh la aku tdoQ...huhu...nytEeee

Bermalam di Kaki Bukit


Dah masuk ari ke2 aku bermalam kat kaki bukit..sunyi sepi ja suasana kat sni..yela dah jauh dr bandar kangar..kalo utk release tension sni mmg ssuai..sejukkk..smpai kakwa pggil sni resort la..hehee..ingatkan aku dtg sni nak tlg kakwa bt assignmnt tp smpai sok dah nak blk pun kmi dua lum bt apa2 pun..hikhik..act soalan tu yg ssh...yela aku edu level diploma ja..bl nak tlg wt asgmnt dgree tu pening la sket kan..sok pg kakwa da clss so t pas kna briefing sket ngn lect..mybe leh la kakwa dpt idea n xplain kat aku cmna yg aku leh tlg..hrp2 cmtu la..


tghri 18/6/2010..semalam la kan..bertalu2 msg msuk dlm inbox aku..kol pun da jgk..suma tu da antaranya bestfriends aku, housemate n classmte aku kt poli dlu..nak tnya sal result upu..aku ckp la yg aku x dpt (agak kecewa) n dieorg pun cmtu gak..da gak yg mnangis..frust kan..struggle study tp tgk2 xlyk..cmna aku motivate dri aku cmtu la aku ckp kt dieorg..t intake jan kta apply la lg..intake ney lbey diutamakan students mtrik n stpm (according from my PA haa)...aku pun sbnrnya frust sgt..coz aku xda feel lgsg nak keja..kalo bole aku nak further trs..tp dah xda rzeki..aku kan trs misi aku ngn mencari keja...huhuu..best ker..??

Friday, June 18, 2010

ney la aku

hey...welcome to my world

Wow!! i did it..yahoOOo..ehh..tp sblum 2..hyee…1stly nak ucp sesangat alhamdulillah coz x sangka yg akhirnya aku dpt bt blog aku sndiri..act..aku dh lma nak wt blog ney cma xtau je cmna cara nak wt…so godek pnyer godek jmpa la gak..hahaha..berjaya kan..1st day kat blog ney…teruja beb…yela byk bnda g yg aku nak kna explore ttg function ikon2 yang xbpa familiar ngn aku..punya la pyh aku nak bt..berkali2 xjd..cm nak jerit pun da..tp t kna marah lak..heee~

Arinie rsa sdey sgt coz td aku check result upu..aku x layak utk smbg blaja..bkn aku sorg je tp hmpir suma la mber2 aku yg apply suma x lyk..xpela..lum da rezeki kn..intake jan t kta apply lg..lgpn byk syarat yg aku lum lps aritu time apply..semalam, result sem6 dah kuar..alhamdulillah…aku dpt 3.51..aku ingtkan sem6 mmg dh jth abis la pointer aku coz cm ssh je soalan final aritu..rezeki tuhan sapa tau..aku bersyukur sgt..tp hpnm aku xtggi sgt la..3.44 tp mak n ayh kta..”okla tu”..so kalo dh dieorg kta ok…ha..pa lg…aku pun ok la…huhu…hepi+syukur sgt…urmmm..ehh…keyh la..aku nk smbg update blog ney..bubbye..
 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal