Saturday, June 19, 2010

Lonely =[

Dikarut oleh Aida Nasirah at 4:38 PM
Reaksi Anda: 

Sedar x sedar dah ptg dah...cmnie la rutin harian aku..terperap kt umh ja..boring sgt2..dhla aku ney jnis yg xpetah dok umh..nak ajak salmi kuar..dia pun ngah kursus kat penang..sebulan lak tu..lma la..ksian kat aku..waaa..tp nak bt cmna kan, so utk hlgkan bosan aku, tu aku kja tdoQ ja..hahahaha..melingkar ats katil la...pa lg yg eku leh wt..nak tgk tv kdg2 nk kna rebut ngn ayh..tu lum msuk mak lg yg ari2 nak follow cta indon kegemaran tu..ehem..lum kira ngan ank buah aku yg 24jam nak bka chnnel 613 (pandai tekan sndri tau) kartun..kartun..kartun..alahaiii

Rnduu kat kgkwn kat poli...especially dak blk aku..liza, ekin n piqah..haa..parai jgk..rnduu nak kuar lepak ngn dieorg..kalo weekend kat sna, last sem..kmi suka sgt g mndi2..tgk la keadaan..kdg2 kat hot springs n kdg2 kat sg, jeram, air terjun..mna sempat la..cma aritu sblm blk planning nak g pd n a.famosa water park xjd...fulus suma x m'izinkan...kecewa la gak..cma kteorg sempat lpk2 n mkn2 smbil jln2 amik angn mlm..sweetnyer memory kta weh..ahh..bl la suma tu bole berulang lg...

Last sem...mkin byk aktiviti kita yg bt kan kta lg close..bab asgnmnt...awl2 xreti nak wt...last mnute mula la kalut..tepu otak2 nak perah idea..smpai dak clss pggil group last mnute expert..hahaha..thanx la ea..sdap gak nma tu..mmg ssuai sgt..mna x nya..sok nak present, mlm ney bru kalut2 nak bt slide..2, 3ari sblm bru nak cri bhn..asgnmnt bg dah dkt sbln..heeeee~ tu lum kira yg dua asgnmnt skaligus nk submit esoknya tu..terpaksa la bhgikan tgs..dua bt yg ney n dua bt yg tu..perhhh..x tdoq la mlm tu bersekang mata nak siapkan..smpai tdo pun bergilir2..ngtok thap kronik pnya psl..lastly..tergolek2 dlm blk merata2 tmpt (dkt2 ngn laptop) n bgn2 dah azan..kna la iron bj n bersiap2 g clss plk..dlm clss x pyh cta la..pndg lect ngajar smpai tembus la bdn lect tu..hahaha...pening2..tp xpa la kan..hasilnya xpnh mngecewakan...among the best what..thanx to allah..tp if aku frthr my stdy, aku dh jnji ngn dri aku..aku nk brubh..xmau g bt prangai cmtu..terbeban rso eh...

Keyh la...ntah la npa rsa berat sgt mta aku ney...kihkih (signal nk tdoQ tu) suma org xda..g mkn knduri...leh la aku tdoQ...huhu...nytEeee


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Lonely =["

Saturday, June 19, 2010

Lonely =[


Sedar x sedar dah ptg dah...cmnie la rutin harian aku..terperap kt umh ja..boring sgt2..dhla aku ney jnis yg xpetah dok umh..nak ajak salmi kuar..dia pun ngah kursus kat penang..sebulan lak tu..lma la..ksian kat aku..waaa..tp nak bt cmna kan, so utk hlgkan bosan aku, tu aku kja tdoQ ja..hahahaha..melingkar ats katil la...pa lg yg eku leh wt..nak tgk tv kdg2 nk kna rebut ngn ayh..tu lum msuk mak lg yg ari2 nak follow cta indon kegemaran tu..ehem..lum kira ngan ank buah aku yg 24jam nak bka chnnel 613 (pandai tekan sndri tau) kartun..kartun..kartun..alahaiii

Rnduu kat kgkwn kat poli...especially dak blk aku..liza, ekin n piqah..haa..parai jgk..rnduu nak kuar lepak ngn dieorg..kalo weekend kat sna, last sem..kmi suka sgt g mndi2..tgk la keadaan..kdg2 kat hot springs n kdg2 kat sg, jeram, air terjun..mna sempat la..cma aritu sblm blk planning nak g pd n a.famosa water park xjd...fulus suma x m'izinkan...kecewa la gak..cma kteorg sempat lpk2 n mkn2 smbil jln2 amik angn mlm..sweetnyer memory kta weh..ahh..bl la suma tu bole berulang lg...

Last sem...mkin byk aktiviti kita yg bt kan kta lg close..bab asgnmnt...awl2 xreti nak wt...last mnute mula la kalut..tepu otak2 nak perah idea..smpai dak clss pggil group last mnute expert..hahaha..thanx la ea..sdap gak nma tu..mmg ssuai sgt..mna x nya..sok nak present, mlm ney bru kalut2 nak bt slide..2, 3ari sblm bru nak cri bhn..asgnmnt bg dah dkt sbln..heeeee~ tu lum kira yg dua asgnmnt skaligus nk submit esoknya tu..terpaksa la bhgikan tgs..dua bt yg ney n dua bt yg tu..perhhh..x tdoq la mlm tu bersekang mata nak siapkan..smpai tdo pun bergilir2..ngtok thap kronik pnya psl..lastly..tergolek2 dlm blk merata2 tmpt (dkt2 ngn laptop) n bgn2 dah azan..kna la iron bj n bersiap2 g clss plk..dlm clss x pyh cta la..pndg lect ngajar smpai tembus la bdn lect tu..hahaha...pening2..tp xpa la kan..hasilnya xpnh mngecewakan...among the best what..thanx to allah..tp if aku frthr my stdy, aku dh jnji ngn dri aku..aku nk brubh..xmau g bt prangai cmtu..terbeban rso eh...

Keyh la...ntah la npa rsa berat sgt mta aku ney...kihkih (signal nk tdoQ tu) suma org xda..g mkn knduri...leh la aku tdoQ...huhu...nytEeee

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal