Tuesday, June 29, 2010

Gathering Ex-5 Arif ( SMK Putra, Kangar )

Dikarut oleh Aida Nasirah at 1:12 AM
Reaksi Anda: 

Frust menonggeng la aku 
coz x dpt join dieorg gathering ptg td.. 
even x suma yg leh attend tp ttp bt aku rsa excited nak g.. 
aku tau selain nk mkn2 tu dieorg nak g lepak2 kan.. 
aku nak.. aku suka aktvti tu.. dieorg nak g men bowling.. 
nak jgk.. dh lma x pgg bola bowling tu.. 
dh lma x rasa hayun msuk longkang..  kihkih.. 
act, kul2++ td aku dh siap.. kakwa xleh ntar.. 
t kul5 kakwa nak kna anta abg yus g ktm.. 
inisiatif len aku kna la nek bus.. kakwa juz ntar smpai bus stand ja.. 
tggu pnya tggu.. aku pn dh pnt mnunggu.. 
aku tnya la adik2 skola kt c2 n mkck2 bniaga tu.. 
rupa2nya bus kul430 ke kgr.. 
hah! X hingin aku nak tggu lma2 kt c2.. 
bek aku blk umh kakwa ja.. bpa jam lg.. lma tu.. 
bgang ja.. cm nk ngis pun dh..
muka aku time tu dh mncung abs la sepjg jln tu hngga la ke umh.. 
frust x dpt blk kgr.. akak aku yg syg aku 2pn pjuk la aku.. 
 yela sbb dtg sni aku x dpt g kan.. tp x pa la kak.. 
aida x mrh pun cma frust sket ja.. lps pekena tomyam kak blnja.. 
lg la trs lupa.. hehe.. dpt jg haziq arinie.. sjuk ati acik.. (^_^)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Gathering Ex-5 Arif ( SMK Putra, Kangar )"

Tuesday, June 29, 2010

Gathering Ex-5 Arif ( SMK Putra, Kangar )


Frust menonggeng la aku 
coz x dpt join dieorg gathering ptg td.. 
even x suma yg leh attend tp ttp bt aku rsa excited nak g.. 
aku tau selain nk mkn2 tu dieorg nak g lepak2 kan.. 
aku nak.. aku suka aktvti tu.. dieorg nak g men bowling.. 
nak jgk.. dh lma x pgg bola bowling tu.. 
dh lma x rasa hayun msuk longkang..  kihkih.. 
act, kul2++ td aku dh siap.. kakwa xleh ntar.. 
t kul5 kakwa nak kna anta abg yus g ktm.. 
inisiatif len aku kna la nek bus.. kakwa juz ntar smpai bus stand ja.. 
tggu pnya tggu.. aku pn dh pnt mnunggu.. 
aku tnya la adik2 skola kt c2 n mkck2 bniaga tu.. 
rupa2nya bus kul430 ke kgr.. 
hah! X hingin aku nak tggu lma2 kt c2.. 
bek aku blk umh kakwa ja.. bpa jam lg.. lma tu.. 
bgang ja.. cm nk ngis pun dh..
muka aku time tu dh mncung abs la sepjg jln tu hngga la ke umh.. 
frust x dpt blk kgr.. akak aku yg syg aku 2pn pjuk la aku.. 
 yela sbb dtg sni aku x dpt g kan.. tp x pa la kak.. 
aida x mrh pun cma frust sket ja.. lps pekena tomyam kak blnja.. 
lg la trs lupa.. hehe.. dpt jg haziq arinie.. sjuk ati acik.. (^_^)

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal