Friday, June 18, 2010

hey...welcome to my world

Dikarut oleh Aida Nasirah at 4:14 PM
Reaksi Anda: 
Wow!! i did it..yahoOOo..ehh..tp sblum 2..hyee…1stly nak ucp sesangat alhamdulillah coz x sangka yg akhirnya aku dpt bt blog aku sndiri..act..aku dh lma nak wt blog ney cma xtau je cmna cara nak wt…so godek pnyer godek jmpa la gak..hahaha..berjaya kan..1st day kat blog ney…teruja beb…yela byk bnda g yg aku nak kna explore ttg function ikon2 yang xbpa familiar ngn aku..punya la pyh aku nak bt..berkali2 xjd..cm nak jerit pun da..tp t kna marah lak..heee~

Arinie rsa sdey sgt coz td aku check result upu..aku x layak utk smbg blaja..bkn aku sorg je tp hmpir suma la mber2 aku yg apply suma x lyk..xpela..lum da rezeki kn..intake jan t kta apply lg..lgpn byk syarat yg aku lum lps aritu time apply..semalam, result sem6 dah kuar..alhamdulillah…aku dpt 3.51..aku ingtkan sem6 mmg dh jth abis la pointer aku coz cm ssh je soalan final aritu..rezeki tuhan sapa tau..aku bersyukur sgt..tp hpnm aku xtggi sgt la..3.44 tp mak n ayh kta..”okla tu”..so kalo dh dieorg kta ok…ha..pa lg…aku pun ok la…huhu…hepi+syukur sgt…urmmm..ehh…keyh la..aku nk smbg update blog ney..bubbye..


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

2 comments on "hey...welcome to my world"

Wan on June 20, 2010 at 5:18 PM said...

weeeeeeeeee.. inilah komen yang pertama.. ahaks :)

Aida Nasirah on June 27, 2010 at 3:00 AM said...

hye wan...tq ha...hehe~

Friday, June 18, 2010

hey...welcome to my world

Wow!! i did it..yahoOOo..ehh..tp sblum 2..hyee…1stly nak ucp sesangat alhamdulillah coz x sangka yg akhirnya aku dpt bt blog aku sndiri..act..aku dh lma nak wt blog ney cma xtau je cmna cara nak wt…so godek pnyer godek jmpa la gak..hahaha..berjaya kan..1st day kat blog ney…teruja beb…yela byk bnda g yg aku nak kna explore ttg function ikon2 yang xbpa familiar ngn aku..punya la pyh aku nak bt..berkali2 xjd..cm nak jerit pun da..tp t kna marah lak..heee~

Arinie rsa sdey sgt coz td aku check result upu..aku x layak utk smbg blaja..bkn aku sorg je tp hmpir suma la mber2 aku yg apply suma x lyk..xpela..lum da rezeki kn..intake jan t kta apply lg..lgpn byk syarat yg aku lum lps aritu time apply..semalam, result sem6 dah kuar..alhamdulillah…aku dpt 3.51..aku ingtkan sem6 mmg dh jth abis la pointer aku coz cm ssh je soalan final aritu..rezeki tuhan sapa tau..aku bersyukur sgt..tp hpnm aku xtggi sgt la..3.44 tp mak n ayh kta..”okla tu”..so kalo dh dieorg kta ok…ha..pa lg…aku pun ok la…huhu…hepi+syukur sgt…urmmm..ehh…keyh la..aku nk smbg update blog ney..bubbye..

2 comments:

Wan said...

weeeeeeeeee.. inilah komen yang pertama.. ahaks :)

Aida Nasirah said...

hye wan...tq ha...hehe~

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal