Saturday, June 19, 2010

Bermalam di Kaki Bukit

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:31 AM
Reaksi Anda: 

Dah masuk ari ke2 aku bermalam kat kaki bukit..sunyi sepi ja suasana kat sni..yela dah jauh dr bandar kangar..kalo utk release tension sni mmg ssuai..sejukkk..smpai kakwa pggil sni resort la..hehee..ingatkan aku dtg sni nak tlg kakwa bt assignmnt tp smpai sok dah nak blk pun kmi dua lum bt apa2 pun..hikhik..act soalan tu yg ssh...yela aku edu level diploma ja..bl nak tlg wt asgmnt dgree tu pening la sket kan..sok pg kakwa da clss so t pas kna briefing sket ngn lect..mybe leh la kakwa dpt idea n xplain kat aku cmna yg aku leh tlg..hrp2 cmtu la..


tghri 18/6/2010..semalam la kan..bertalu2 msg msuk dlm inbox aku..kol pun da jgk..suma tu da antaranya bestfriends aku, housemate n classmte aku kt poli dlu..nak tnya sal result upu..aku ckp la yg aku x dpt (agak kecewa) n dieorg pun cmtu gak..da gak yg mnangis..frust kan..struggle study tp tgk2 xlyk..cmna aku motivate dri aku cmtu la aku ckp kt dieorg..t intake jan kta apply la lg..intake ney lbey diutamakan students mtrik n stpm (according from my PA haa)...aku pun sbnrnya frust sgt..coz aku xda feel lgsg nak keja..kalo bole aku nak further trs..tp dah xda rzeki..aku kan trs misi aku ngn mencari keja...huhuu..best ker..??


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Bermalam di Kaki Bukit"

Saturday, June 19, 2010

Bermalam di Kaki Bukit


Dah masuk ari ke2 aku bermalam kat kaki bukit..sunyi sepi ja suasana kat sni..yela dah jauh dr bandar kangar..kalo utk release tension sni mmg ssuai..sejukkk..smpai kakwa pggil sni resort la..hehee..ingatkan aku dtg sni nak tlg kakwa bt assignmnt tp smpai sok dah nak blk pun kmi dua lum bt apa2 pun..hikhik..act soalan tu yg ssh...yela aku edu level diploma ja..bl nak tlg wt asgmnt dgree tu pening la sket kan..sok pg kakwa da clss so t pas kna briefing sket ngn lect..mybe leh la kakwa dpt idea n xplain kat aku cmna yg aku leh tlg..hrp2 cmtu la..


tghri 18/6/2010..semalam la kan..bertalu2 msg msuk dlm inbox aku..kol pun da jgk..suma tu da antaranya bestfriends aku, housemate n classmte aku kt poli dlu..nak tnya sal result upu..aku ckp la yg aku x dpt (agak kecewa) n dieorg pun cmtu gak..da gak yg mnangis..frust kan..struggle study tp tgk2 xlyk..cmna aku motivate dri aku cmtu la aku ckp kt dieorg..t intake jan kta apply la lg..intake ney lbey diutamakan students mtrik n stpm (according from my PA haa)...aku pun sbnrnya frust sgt..coz aku xda feel lgsg nak keja..kalo bole aku nak further trs..tp dah xda rzeki..aku kan trs misi aku ngn mencari keja...huhuu..best ker..??

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal