Sunday, December 11, 2011

s.t.u.d.e.n.t l.i.f.e

Dikarut oleh Aida Nasirah at 7:31 AM
Reaksi Anda: 
Salam n morning kepada suma readers. 
bila ditengok2 balik blog aida neh cam dah lama tak update kan. 
nak kata sibuk tu memang la tapi takde la sampai tak mampu nak update 
cuma malas je sbb takde idea la. 
kali neh aida update pun still lum jumpa idea lagi. 
agak2 bila la eh idea nak mai neh.??
takpe la, korang juz layan je pe yg aida nak cita keyh.!
student life neh bila dipikir2 balik act lebih senang dari bekerja
kalo nak dibandingkan stress bekerja ngan study, best lagi la study
even ko sibok camne pun, stress camne pun,
ko still akan rasa enjoy n tak 24jam rasa berat kepala hotak
atleast ko tak perlu hadap muka bos yg kdg2 tu annoying. ngee~
ko still terasa ada life nak berseronok ngan kawan2 sebaya ko
tak jugak terasa diri dihambakan oleh bebanan keja ofis yg penat n buat ko lesu
jd student, akan bz bila ada asgnmt, quiz, exam, present
akan seronok bila cuti umum, cuti pertengahan sem, cuti sem,
akan terasa free bila weekend (leh kuar jalan2 abiskan duit) haha.!
ehh.. jalan2 tu jalan gak tapi jgn la smpai setiap minggu
study pun perlu gak.. ingat sket matlamat asal tuu
ehekk.. aku neh lebih kepada m'ingatkan kat diri sendiri
kadang2 terlupa jugak n kena la selalu ingatkan ^_^
tapi selalu weekend tu jarang gak la nak kuar seronok2
sebab.. aktiviti padat nak kena join anjuran u la, hostel la
wajib pulak tu. dhla wajib berbayar lak tu.
bukan ada class 5 hari seminggu je
tapi dah jadi ada class 7 hari seminggu. cuti.? lupakan la~
tuntut ilmu smpai pengsan.! tak rugi pnya.!
bila ada je masa free sket nak buat pe.?? kena la hargai sesangat
plan cantek2 punya ngan kawan2 ajak kuar release tension lorhh
(tak leh plan awal2 sebab selalunya tak kan menjadi kan)
ermm okla nak out dulu. dah pukul 730am
aida perlu mandi n siap2 ke class. arinie clss full sampai kul5
penat oh penat
nanti bila2 aida update lagi okeyh.? tata......


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "s.t.u.d.e.n.t l.i.f.e"

Sunday, December 11, 2011

s.t.u.d.e.n.t l.i.f.e

Salam n morning kepada suma readers. 
bila ditengok2 balik blog aida neh cam dah lama tak update kan. 
nak kata sibuk tu memang la tapi takde la sampai tak mampu nak update 
cuma malas je sbb takde idea la. 
kali neh aida update pun still lum jumpa idea lagi. 
agak2 bila la eh idea nak mai neh.??
takpe la, korang juz layan je pe yg aida nak cita keyh.!
student life neh bila dipikir2 balik act lebih senang dari bekerja
kalo nak dibandingkan stress bekerja ngan study, best lagi la study
even ko sibok camne pun, stress camne pun,
ko still akan rasa enjoy n tak 24jam rasa berat kepala hotak
atleast ko tak perlu hadap muka bos yg kdg2 tu annoying. ngee~
ko still terasa ada life nak berseronok ngan kawan2 sebaya ko
tak jugak terasa diri dihambakan oleh bebanan keja ofis yg penat n buat ko lesu
jd student, akan bz bila ada asgnmt, quiz, exam, present
akan seronok bila cuti umum, cuti pertengahan sem, cuti sem,
akan terasa free bila weekend (leh kuar jalan2 abiskan duit) haha.!
ehh.. jalan2 tu jalan gak tapi jgn la smpai setiap minggu
study pun perlu gak.. ingat sket matlamat asal tuu
ehekk.. aku neh lebih kepada m'ingatkan kat diri sendiri
kadang2 terlupa jugak n kena la selalu ingatkan ^_^
tapi selalu weekend tu jarang gak la nak kuar seronok2
sebab.. aktiviti padat nak kena join anjuran u la, hostel la
wajib pulak tu. dhla wajib berbayar lak tu.
bukan ada class 5 hari seminggu je
tapi dah jadi ada class 7 hari seminggu. cuti.? lupakan la~
tuntut ilmu smpai pengsan.! tak rugi pnya.!
bila ada je masa free sket nak buat pe.?? kena la hargai sesangat
plan cantek2 punya ngan kawan2 ajak kuar release tension lorhh
(tak leh plan awal2 sebab selalunya tak kan menjadi kan)
ermm okla nak out dulu. dah pukul 730am
aida perlu mandi n siap2 ke class. arinie clss full sampai kul5
penat oh penat
nanti bila2 aida update lagi okeyh.? tata......

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal