Friday, December 23, 2011

Pesta Penang 2011

Dikarut oleh Aida Nasirah at 5:02 PM
Reaksi Anda: 
Assalamualaikum. arinie aku nak update blog disebabkan kebosanan yg melampau. japgi nak balik kangar. rinduuu nak jumpa mak, ayh, tok, haziq, amna >.< so sementara tunggu kakak aku abis keja terpaksa la aku lepak dlm ofis die tanpa tahu nak bt pape. dan ney jugak boleh dikatakan 1st time la aku masuk ke Penang International Airport. tajuk entri arinie ialah Pesta Penang. ada sapa2 yang penah sampai dah.? kalo area dekat2 utara aku percaya mesti ramai yang penah dan sudah pegi kan.? tapi kalo area selatan, pantai timur dan borneo mesti jugak ramai yang belum sampai. jadi kat sini aku berbesar hati nak kongsi tentang pengalaman aku malam tadi.


Permainan pertama yang aku main ialah Challenger
tgk nama pun dah boleh agak macam mana kan
kalo terasa nak hilang semangat di atas awan boleh la try okeyh
bentuknya seperti labah2.
challenger

yang kedua aku try pulak Vortex.
antara semua aku rasa yg neh paling2 aku gerun
terasa hilang jantung n badan2 dilambung2 atas awan gelap malam
hanya 8 org sahaja sekali main. 4 bwh n 4 atas.
fuhhhh...
vortex

yg ketiga ialah Drop Tower
memang best sgt. kecut perut2 terasa cam betul2 nak jatuh terhempas
dan aku mmg suka. luv it.!!
drop tower
selebihnya yg aku men cam roller coaster, bumper car dan rumah hantu. yg paling mahal kat pesta penang tu ialah rumah hantu. 6 token = rm12 dan tak takut langsung pun. game lain macam top gun, sky rider dan yg lain2 tu aku dah selalu main so aku takde la nak main lg. aku cari yg btol2 xtreme je. total suma game yg aku men neh lebih kurang rm50 je abis. tapi yang sedih time aku main games neh ialah aku main sorang2 je takde partner. kakak aku yg temankan tu pregnant so memang tak leh la nak main sama. tapi pape pun aku memang suka sangat ngan extreme games. besttttt.!!


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Pesta Penang 2011"

Friday, December 23, 2011

Pesta Penang 2011

Assalamualaikum. arinie aku nak update blog disebabkan kebosanan yg melampau. japgi nak balik kangar. rinduuu nak jumpa mak, ayh, tok, haziq, amna >.< so sementara tunggu kakak aku abis keja terpaksa la aku lepak dlm ofis die tanpa tahu nak bt pape. dan ney jugak boleh dikatakan 1st time la aku masuk ke Penang International Airport. tajuk entri arinie ialah Pesta Penang. ada sapa2 yang penah sampai dah.? kalo area dekat2 utara aku percaya mesti ramai yang penah dan sudah pegi kan.? tapi kalo area selatan, pantai timur dan borneo mesti jugak ramai yang belum sampai. jadi kat sini aku berbesar hati nak kongsi tentang pengalaman aku malam tadi.


Permainan pertama yang aku main ialah Challenger
tgk nama pun dah boleh agak macam mana kan
kalo terasa nak hilang semangat di atas awan boleh la try okeyh
bentuknya seperti labah2.
challenger

yang kedua aku try pulak Vortex.
antara semua aku rasa yg neh paling2 aku gerun
terasa hilang jantung n badan2 dilambung2 atas awan gelap malam
hanya 8 org sahaja sekali main. 4 bwh n 4 atas.
fuhhhh...
vortex

yg ketiga ialah Drop Tower
memang best sgt. kecut perut2 terasa cam betul2 nak jatuh terhempas
dan aku mmg suka. luv it.!!
drop tower
selebihnya yg aku men cam roller coaster, bumper car dan rumah hantu. yg paling mahal kat pesta penang tu ialah rumah hantu. 6 token = rm12 dan tak takut langsung pun. game lain macam top gun, sky rider dan yg lain2 tu aku dah selalu main so aku takde la nak main lg. aku cari yg btol2 xtreme je. total suma game yg aku men neh lebih kurang rm50 je abis. tapi yang sedih time aku main games neh ialah aku main sorang2 je takde partner. kakak aku yg temankan tu pregnant so memang tak leh la nak main sama. tapi pape pun aku memang suka sangat ngan extreme games. besttttt.!!

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal