Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru

Dikarut oleh Aida Nasirah at 9:26 PM
Reaksi Anda: 
assalamualaikum ;)

minggu exam dh tiba. tapi pelik kenapa aku stil sempat update blog.? nak release tensen jap. tadi petang dah lepas 1 paper. tinggal la lagi 6 paper sedang menunggu. sedar tak sedar dah masuk taun baru kan. kepada suma reader aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU. meninggalkan taun 2011 dengan pelbagai kenangan yang lebih manis dari 2010. diharapkan taun 2012 lebihkan lagi kemanisannya. bila bercerita tentang 2012 neh secara tak langsung bercerita jugak tentang umur aku yang sudah pun menginjak 23 taun. alahaii.. aritu 21 dis 2011 baru je masuk 22 neh bila dah 1 jan 2012 dah pulak masuk 23.

kepada kwn2 baru aku kt sini, aku sangat la terharu bila dieorang sanggup buat celebrate birthday utk aku. surprise sgt <3 n taun neh rasanya aku menerima hadiah yang paling banyak. yela dah besar kan tak expect nak dapat banyak hadiah. tQ sesangat. okla, rasanya setakat neh dulu la arinie yer. aku nak makan neh. kawan2 pun dah menunggu sambil menikmati kebab yang beli kat kafe tadi. pas makan, stdy la plk. dadaaa...


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Selamat Tahun Baru"

Sunday, January 1, 2012

Selamat Tahun Baru

assalamualaikum ;)

minggu exam dh tiba. tapi pelik kenapa aku stil sempat update blog.? nak release tensen jap. tadi petang dah lepas 1 paper. tinggal la lagi 6 paper sedang menunggu. sedar tak sedar dah masuk taun baru kan. kepada suma reader aku nak ucapkan SELAMAT TAHUN BARU. meninggalkan taun 2011 dengan pelbagai kenangan yang lebih manis dari 2010. diharapkan taun 2012 lebihkan lagi kemanisannya. bila bercerita tentang 2012 neh secara tak langsung bercerita jugak tentang umur aku yang sudah pun menginjak 23 taun. alahaii.. aritu 21 dis 2011 baru je masuk 22 neh bila dah 1 jan 2012 dah pulak masuk 23.

kepada kwn2 baru aku kt sini, aku sangat la terharu bila dieorang sanggup buat celebrate birthday utk aku. surprise sgt <3 n taun neh rasanya aku menerima hadiah yang paling banyak. yela dah besar kan tak expect nak dapat banyak hadiah. tQ sesangat. okla, rasanya setakat neh dulu la arinie yer. aku nak makan neh. kawan2 pun dah menunggu sambil menikmati kebab yang beli kat kafe tadi. pas makan, stdy la plk. dadaaa...

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal