Tuesday, June 7, 2011

Selamat Tinggal JSSB

Dikarut oleh Aida Nasirah at 1:59 PM
Reaksi Anda: 
Arinie adalah ari terakhir aku di syarikat JSSB. setelah notis 7 ari dah aku bg arinie dh last aku berkhidmat di sini. wahh2.. ayattt.. act byk pengalaman yang dapat aku amik kt sni. walaupun aku menjawat jawatan sbgai exec. latihan & kualiti tapi aku gak dpt kutip pengalaman utk handle akaun, katering, sedikit utk promotion & marketing, kerani pn bole bahh.. mahal kan pengalaman aku tuh. (ehem2.. cust neh, m'ganggu konsentrasi aku nak mengarang ayat jela.! hlg abis idea aku.) hehe.. meja sblh aku ney en. aziz ngah deal ngan cust. utk katering. kuat btol suara die. takpe2.. back 2 our topic.. sebenarnya aku x mampu nak keja under pressure. aku leh stress n hilang fokus. smpai penah kwn aku kata.. "cuti2 pn keja.? bangla pn tau cuti." bengang tol aku dgr ayat power die. aku de option len ke. once aku dh pilih n sedia mnawarkan khidmat di sni, pe yg mampu aku bt bl dpt arahan utk keja. tp atleast jgn cakap cmtu. terbakar ati aku dgr. tp jgk.. kira okla, aku dpt mcm2 skill. u.? ada.? x kan.? jeles la sket kat sy. x sume dpt pluang cm sy tau. ngeh2. (ngan senyuman yg kurang ikhlasnyer) nak keja sni komitmen kna tggi. sanggup keja di ari cuti, snggup keja hingga lewat malam, mampu bkeja dlm bidang lain dan yg paling penting bole tima kritikan ngan ati terbuka. benefit keja sni plk.. management akan provide staff meal, hostel, briefing pagi akan dimulai ngan membaca al-quran per person (ustaz pun ada) leh improve bacaan quran, tajwid, heartwash (ingt brainwash je ke yg ada) tazkirah dr ustaz. untung kan.? dr sebulan skli baca quran kini ari2 dapat baca tau. bole jaga kesihatan gak sbb kat sni boss de gak bt kelab utk herbalife. bkeja smbil menjaga ksihatan. package tu.! kembali kpd tjuan asal aku menulis arinie adalah utk maklumkan pd u'ols yg pasnie mybe aku dh jarang update blog aku. x dapat nak blogwalking lg. x dpt reply kunjungan korang lg. sbbnya, umah aku x da tenet.. sob.. sob.. T_T phm2 jela kalo guna berukband lmbat la. fedup je nak on9. tp pape pn korang jgn jemu berkunjung ke sni slu yer. bl aku on9 aku balas pe yg ptt yer. Gudbye selayang.!!

special menu Nasi Beriani Bukhara

Kursus Masakan Kek kpd yg berminat

special menu utk pengantin bersantap


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Selamat Tinggal JSSB"

Tuesday, June 7, 2011

Selamat Tinggal JSSB

Arinie adalah ari terakhir aku di syarikat JSSB. setelah notis 7 ari dah aku bg arinie dh last aku berkhidmat di sini. wahh2.. ayattt.. act byk pengalaman yang dapat aku amik kt sni. walaupun aku menjawat jawatan sbgai exec. latihan & kualiti tapi aku gak dpt kutip pengalaman utk handle akaun, katering, sedikit utk promotion & marketing, kerani pn bole bahh.. mahal kan pengalaman aku tuh. (ehem2.. cust neh, m'ganggu konsentrasi aku nak mengarang ayat jela.! hlg abis idea aku.) hehe.. meja sblh aku ney en. aziz ngah deal ngan cust. utk katering. kuat btol suara die. takpe2.. back 2 our topic.. sebenarnya aku x mampu nak keja under pressure. aku leh stress n hilang fokus. smpai penah kwn aku kata.. "cuti2 pn keja.? bangla pn tau cuti." bengang tol aku dgr ayat power die. aku de option len ke. once aku dh pilih n sedia mnawarkan khidmat di sni, pe yg mampu aku bt bl dpt arahan utk keja. tp atleast jgn cakap cmtu. terbakar ati aku dgr. tp jgk.. kira okla, aku dpt mcm2 skill. u.? ada.? x kan.? jeles la sket kat sy. x sume dpt pluang cm sy tau. ngeh2. (ngan senyuman yg kurang ikhlasnyer) nak keja sni komitmen kna tggi. sanggup keja di ari cuti, snggup keja hingga lewat malam, mampu bkeja dlm bidang lain dan yg paling penting bole tima kritikan ngan ati terbuka. benefit keja sni plk.. management akan provide staff meal, hostel, briefing pagi akan dimulai ngan membaca al-quran per person (ustaz pun ada) leh improve bacaan quran, tajwid, heartwash (ingt brainwash je ke yg ada) tazkirah dr ustaz. untung kan.? dr sebulan skli baca quran kini ari2 dapat baca tau. bole jaga kesihatan gak sbb kat sni boss de gak bt kelab utk herbalife. bkeja smbil menjaga ksihatan. package tu.! kembali kpd tjuan asal aku menulis arinie adalah utk maklumkan pd u'ols yg pasnie mybe aku dh jarang update blog aku. x dapat nak blogwalking lg. x dpt reply kunjungan korang lg. sbbnya, umah aku x da tenet.. sob.. sob.. T_T phm2 jela kalo guna berukband lmbat la. fedup je nak on9. tp pape pn korang jgn jemu berkunjung ke sni slu yer. bl aku on9 aku balas pe yg ptt yer. Gudbye selayang.!!

special menu Nasi Beriani Bukhara

Kursus Masakan Kek kpd yg berminat

special menu utk pengantin bersantap

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal