Thursday, May 24, 2012

My Favourite List - Love Song

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:04 AM
Reaksi Anda: 
Tertanya2 jugak, masih ada lagi ke remaja muda mudi macam aku yang meminati lagu2 lama macam nie.? atau hanya aku sorang yang suka, minat, kemaruk.?? minat nie aku dapat dari ayah aku sendiri.. selalu aku dengar ayah pasang di radio ketika zaman aku sekolah rendah, radio tape. bila masuk zaman sekolah menengah dah kurang tetapi still ada. tak sangka aku ikut jiwa ayah. walaupun lagu ini sudah lama rupanya masih ada yang minat. aku sendiri dah berjumpa dengan beberapa orang yang suka lagu seperti ini termasuk abang aku yang kelima. pernah di kenduri sahabat baik aku kawen baru-baru ini aku berduet bersama kawan lelaki group kami. tak sangka minat dia sama dengan aku. berduet lagu Wonderful Tonight dan diikuti dengan nyanyian kecil dari DJ majlis tu sendiri. so sweet. so kepada sesiapa yang turut berkongsi minat dengan aku, di bawah aku senaraikan beberapa tajuk lagu yang sedap dilayan.. untuk wedding yang western concept mmg sesuai :)

1. No matter what - boyzone
2. Without you - mariah carey
3. That's why ( you go away ) - MLTR
4. Because you loved me - celine dion
5. I don't wanna miss a thing - aerosmith
6. Right here waiting - richard marx
7. Where do I begin (love story) - andy williams
8. I'll always love you - whitney houston*
9. And I love you so - regine valasquez
10. Only love - trademark
11. Please forgive me - bryan adams*
12. Every breath you take - the police*
13. Wonderful Tonight - eric clapton*
14. Making love out of nothing at all - air supply
15.Unchained melody - righteous brothers
16. How do I live - trisha yearwood
17. My endless love - lionel richie & diana ross
18. Sacrifice - elton john *
19. Kiss and say goodbye - the manhattans
20. When you say nothing at all - ronan keating
(act banyak lg, tetapi ini adalah diantaranya) - simbol (*) yg paling aku minat.



note : teringat dulu ada org penah burn lagu2 yg aku suka cmnie n tiba2 dia play di radio. very surprise but i'm so happy :) ~tinggal kenangan..


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "My Favourite List - Love Song"

Thursday, May 24, 2012

My Favourite List - Love Song

Tertanya2 jugak, masih ada lagi ke remaja muda mudi macam aku yang meminati lagu2 lama macam nie.? atau hanya aku sorang yang suka, minat, kemaruk.?? minat nie aku dapat dari ayah aku sendiri.. selalu aku dengar ayah pasang di radio ketika zaman aku sekolah rendah, radio tape. bila masuk zaman sekolah menengah dah kurang tetapi still ada. tak sangka aku ikut jiwa ayah. walaupun lagu ini sudah lama rupanya masih ada yang minat. aku sendiri dah berjumpa dengan beberapa orang yang suka lagu seperti ini termasuk abang aku yang kelima. pernah di kenduri sahabat baik aku kawen baru-baru ini aku berduet bersama kawan lelaki group kami. tak sangka minat dia sama dengan aku. berduet lagu Wonderful Tonight dan diikuti dengan nyanyian kecil dari DJ majlis tu sendiri. so sweet. so kepada sesiapa yang turut berkongsi minat dengan aku, di bawah aku senaraikan beberapa tajuk lagu yang sedap dilayan.. untuk wedding yang western concept mmg sesuai :)

1. No matter what - boyzone
2. Without you - mariah carey
3. That's why ( you go away ) - MLTR
4. Because you loved me - celine dion
5. I don't wanna miss a thing - aerosmith
6. Right here waiting - richard marx
7. Where do I begin (love story) - andy williams
8. I'll always love you - whitney houston*
9. And I love you so - regine valasquez
10. Only love - trademark
11. Please forgive me - bryan adams*
12. Every breath you take - the police*
13. Wonderful Tonight - eric clapton*
14. Making love out of nothing at all - air supply
15.Unchained melody - righteous brothers
16. How do I live - trisha yearwood
17. My endless love - lionel richie & diana ross
18. Sacrifice - elton john *
19. Kiss and say goodbye - the manhattans
20. When you say nothing at all - ronan keating
(act banyak lg, tetapi ini adalah diantaranya) - simbol (*) yg paling aku minat.



note : teringat dulu ada org penah burn lagu2 yg aku suka cmnie n tiba2 dia play di radio. very surprise but i'm so happy :) ~tinggal kenangan..

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal