Sunday, August 21, 2011

Ini Cerita Pasal Semalam

Dikarut oleh Aida Nasirah at 11:21 AM
Reaksi Anda: 
Semalam yg x bapa nak indah (sebab hujan) aku telah g ke penang utk sedikit bershopping. <-- ayattt x leh bla. haihh.. xbyk pn. sket je. kalo nak diharapkan shopping di kangar nmpk gayanya x bpa nak dipanggil shopping la sbb x best. bkn nk down kan ngeri sndri tp aku rsa kangar perlu lbih byk improvement memandangkan suma rkyat kangar plus Perlis mmg dh maju skg. cma pembangunan dia yg lembap je yg bt kteorg sdikit tersekat utk merasa erti keseronakkan n hiburan. ngee~ even rmai org skeliling aku bt kptsn utk nek kl utk shopping sna tp aku prefer penang ja. dkt sket. lgpun aku nk g ngan sape jao2 tu. mmg la leh g kt kwn2 ofis lma aku tp x pela x pyh la. aku sederhana je. x demand sgt. hehe. 

sebenarnya aku x dela kemaruk sgt nak shopping utk raya neh. penyebab kuat utk aku pegi pun sbb nak beli suar jeans je. de x aku cite kt korang aritu aku xcident ngan keta.?? rsanye x de kot sbb pas xcident tu aku mls nak menaip utk cerita psl tu. akibat aku xcident 2la suar jeans kesayangan aku telah dipotong.!! time MA tu mnx kebenaran nk gunting suar aku. aku terkedu jap even ngah b'sgguh2 aku mngis time tuh (sakit tau tak). tp perlahan2 aku angguk. abis tu x kan aku x bg pulak dh die nak check kaki aku. patah ke ape n lg 1 suar tu dh mmg terkoyak pn. terseret kat jalan. pas pada peristiwa tu aku dh x da jeans. haha. cam sdih sgt la plk. bkn apa.. bl aku dh suka n sedap ngn 1,1 suar tu aku kan kekal ngan die hngga la jeans tu dh x sedap. dh ngah sedap2 cmtu aku kehilangan die lak. tu yg frust sgt tuu. tp kekecewaan aku tu dibangkang keras oleh kakakku. "oiit acik, dok kira suar tu btpa. ney haa.. kira nyawa ang lg penting. suar bole beli nyawa x leh gnti.!" marah kak aku tuhh. uppss.. terdiam sat. "yala2 orang phm la. org x kata dh cmtu. heee~" aku tersengih2 sumbing. menjeling kakak aku tgk aku bt cmtu.! 

haa.. 2la sbbnya knp n bgaimana aku leh smpai utk b'shopping disana. hehe. akhirnya dpt aku beli baru. niat utama dihati tu mmg nak beli jeans je. tu je. x nak yg len dh. tp dh nama pn pmpn kan. byk lak sale. giler x beli.?? hahaha. aku pun beli la 3 helai je. tu pun sbb masa x bpa nak izinkan. nak rush blk kangar lak utk bkak posa. kalo x mesti dh dpt package lengkap. hekhek. 

Dlm fitting room. abis x de keja plus buang masa




Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Ini Cerita Pasal Semalam"

Sunday, August 21, 2011

Ini Cerita Pasal Semalam

Semalam yg x bapa nak indah (sebab hujan) aku telah g ke penang utk sedikit bershopping. <-- ayattt x leh bla. haihh.. xbyk pn. sket je. kalo nak diharapkan shopping di kangar nmpk gayanya x bpa nak dipanggil shopping la sbb x best. bkn nk down kan ngeri sndri tp aku rsa kangar perlu lbih byk improvement memandangkan suma rkyat kangar plus Perlis mmg dh maju skg. cma pembangunan dia yg lembap je yg bt kteorg sdikit tersekat utk merasa erti keseronakkan n hiburan. ngee~ even rmai org skeliling aku bt kptsn utk nek kl utk shopping sna tp aku prefer penang ja. dkt sket. lgpun aku nk g ngan sape jao2 tu. mmg la leh g kt kwn2 ofis lma aku tp x pela x pyh la. aku sederhana je. x demand sgt. hehe. 

sebenarnya aku x dela kemaruk sgt nak shopping utk raya neh. penyebab kuat utk aku pegi pun sbb nak beli suar jeans je. de x aku cite kt korang aritu aku xcident ngan keta.?? rsanye x de kot sbb pas xcident tu aku mls nak menaip utk cerita psl tu. akibat aku xcident 2la suar jeans kesayangan aku telah dipotong.!! time MA tu mnx kebenaran nk gunting suar aku. aku terkedu jap even ngah b'sgguh2 aku mngis time tuh (sakit tau tak). tp perlahan2 aku angguk. abis tu x kan aku x bg pulak dh die nak check kaki aku. patah ke ape n lg 1 suar tu dh mmg terkoyak pn. terseret kat jalan. pas pada peristiwa tu aku dh x da jeans. haha. cam sdih sgt la plk. bkn apa.. bl aku dh suka n sedap ngn 1,1 suar tu aku kan kekal ngan die hngga la jeans tu dh x sedap. dh ngah sedap2 cmtu aku kehilangan die lak. tu yg frust sgt tuu. tp kekecewaan aku tu dibangkang keras oleh kakakku. "oiit acik, dok kira suar tu btpa. ney haa.. kira nyawa ang lg penting. suar bole beli nyawa x leh gnti.!" marah kak aku tuhh. uppss.. terdiam sat. "yala2 orang phm la. org x kata dh cmtu. heee~" aku tersengih2 sumbing. menjeling kakak aku tgk aku bt cmtu.! 

haa.. 2la sbbnya knp n bgaimana aku leh smpai utk b'shopping disana. hehe. akhirnya dpt aku beli baru. niat utama dihati tu mmg nak beli jeans je. tu je. x nak yg len dh. tp dh nama pn pmpn kan. byk lak sale. giler x beli.?? hahaha. aku pun beli la 3 helai je. tu pun sbb masa x bpa nak izinkan. nak rush blk kangar lak utk bkak posa. kalo x mesti dh dpt package lengkap. hekhek. 

Dlm fitting room. abis x de keja plus buang masa



No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal