Thursday, August 18, 2011

Ragam Di Kaunter Tiket Bus

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:20 PM
Reaksi Anda: 

"dik, tiket ke terengganu 3hb 9."

hah.?? terkejut aku yg ngah syok membalas comment2 kat pesbuk. dhla tersenyum tergelak sorang2. msti  akak neh ingt aku x btol. aku pun cepat2 la check blk kekosongan tarikh yg die mnx tu.

"dah abis la kak. 3hb, 4hb suma dh abis. dah penuh." aku m'bls smbil syum mesra.

"abis.??" berkerut2 dahi akak tu. "bl start jual.?? aritu kata x buka lg la apa la nie abis plk. apa pulak cmnie.!"

mak aii.. hangin plk die. td dtg mood elok je. neh tiba2 leh bertukar jd incredible hulk plk. slh aku ker.?? aku snyum lg tp kali neh lagi manis.  aku pun terang la 1 per 1 kt die. akak pasti ke sblm neh akak penah tnya kt kaunter ney.? tnya sape.? bkn sy kan.? akak td tu tros mnyambung bebelan die. nyesal aku tnye byk2. x psl2 aku kena lg. cam nak ckp je. posa kak posa. jgn mrh. agak2 dh trasa skrip bebel dh abis, akak tu pun tros bla tnpa m'ucapkan tima kasih kpd aku yg stia melayan dr td. aku dpt rasakan yg muka aku tros berubah jd semasam cuka. pastu mlut aku plk terasa ringan ja nak membebel. suka2 ati je nak mrh. bkn slh aku. sape suh lmbt. dh org nak beli x kan aku x jual. nk simpan lak kt die. dhla x reti ckp tima kasih. eee.. dushh.. dush.. terbyg je kalo leh tmbuk bantal ke. x dela tmbuk die. x baik cmtu. heee. ssh kan jg kaunter tiket neh.? ingtkan senang. byk kerenah tol nak kna lyn. kerenah cust, kerenah snior yg eksyen, kerenah driver yg gtal. serba serbi x kena la. aku tanam dl ati. x pela neh suma pengalaman berdepan ngan orang n x lama pn lagi aku kt sni. tinggal lagi bpa mggu je lg sblm aku memulakan langkag sbgai student semula. yahOoo.!!

p/s : terasa ngtok plk. nk tdo lg bole x.? hikhik


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

2 comments on "Ragam Di Kaunter Tiket Bus"

cerita atiqah amran on August 18, 2011 at 10:37 PM said...

laen kali ko kaki kan je hakak 2..hahaha

Aida Nasirah on August 21, 2011 at 10:22 AM said...

ang gila nak suh aku kaki kaki kan. kena hempuk stgi baru tau.! hahahaha

Thursday, August 18, 2011

Ragam Di Kaunter Tiket Bus


"dik, tiket ke terengganu 3hb 9."

hah.?? terkejut aku yg ngah syok membalas comment2 kat pesbuk. dhla tersenyum tergelak sorang2. msti  akak neh ingt aku x btol. aku pun cepat2 la check blk kekosongan tarikh yg die mnx tu.

"dah abis la kak. 3hb, 4hb suma dh abis. dah penuh." aku m'bls smbil syum mesra.

"abis.??" berkerut2 dahi akak tu. "bl start jual.?? aritu kata x buka lg la apa la nie abis plk. apa pulak cmnie.!"

mak aii.. hangin plk die. td dtg mood elok je. neh tiba2 leh bertukar jd incredible hulk plk. slh aku ker.?? aku snyum lg tp kali neh lagi manis.  aku pun terang la 1 per 1 kt die. akak pasti ke sblm neh akak penah tnya kt kaunter ney.? tnya sape.? bkn sy kan.? akak td tu tros mnyambung bebelan die. nyesal aku tnye byk2. x psl2 aku kena lg. cam nak ckp je. posa kak posa. jgn mrh. agak2 dh trasa skrip bebel dh abis, akak tu pun tros bla tnpa m'ucapkan tima kasih kpd aku yg stia melayan dr td. aku dpt rasakan yg muka aku tros berubah jd semasam cuka. pastu mlut aku plk terasa ringan ja nak membebel. suka2 ati je nak mrh. bkn slh aku. sape suh lmbt. dh org nak beli x kan aku x jual. nk simpan lak kt die. dhla x reti ckp tima kasih. eee.. dushh.. dush.. terbyg je kalo leh tmbuk bantal ke. x dela tmbuk die. x baik cmtu. heee. ssh kan jg kaunter tiket neh.? ingtkan senang. byk kerenah tol nak kna lyn. kerenah cust, kerenah snior yg eksyen, kerenah driver yg gtal. serba serbi x kena la. aku tanam dl ati. x pela neh suma pengalaman berdepan ngan orang n x lama pn lagi aku kt sni. tinggal lagi bpa mggu je lg sblm aku memulakan langkag sbgai student semula. yahOoo.!!

p/s : terasa ngtok plk. nk tdo lg bole x.? hikhik

2 comments:

cerita atiqah amran said...

laen kali ko kaki kan je hakak 2..hahaha

Aida Nasirah said...

ang gila nak suh aku kaki kaki kan. kena hempuk stgi baru tau.! hahahaha

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal