Wednesday, November 2, 2011

Apa Tujuan Blogging Korang.?

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:51 AM
Reaksi Anda: 
blogging.! satu hobi yang menjadi kesukaan aku kini. dan aku pn sedar ramai gak org yg luvv ngan blogging. sesapa yg lum de blog die msti akan suka follow scara diam2 blog org lain. cam aku dulu2 la... tp bl dh de blog sndri dh rsa mls nak baca blog org lain. bkn apa.. nak update blog sndri pn x de masa cmne nak blogwalking blog org lain kan apa ntah lagi nak singgah membaca. jujur btol. apa tujuan anda blogging.? nak femes.? nak untung.? ke juz suka2.?

rmai org berblogging ada sebab masing2. suma sebab2 tu anda mampu dapatnya. urmm.. cita psl untung. ingat blogging neh x de untung ke.? yg lum tau meh nak kasi tau.. kalo kat mana2 blog yg de advertisement tu cam kt blog aku de "ads by nuffnang" tu maksudnya ada side income di situ. tp memandangkan aku bkn la otai blogger so x pyh la nak gediks2 aku nk pggil tu sbg earning side income aku kan. nak lbih jelas cmnie. lg rmai visitor yg dtg dlm sehari kt blog korang n klik ads korg tu so earning korang akn bertambah. slunya otai2 blogger neh mmg beratus2 la msuk dlm shari n sbb tu la dieorg leh dpt earning tggi n earning tu akan ditukar dlm bentuk wang. best x dgr.? smbil suka2 blogging dlm msa yg sma leh jana pendapatan korang. bknkah e2 dinamakan mnyelam smbil mnum air tu. untungla~
pinjam yer abah nak bt contoh ^_^
tp even earning aku mmg ciput gilers.. tapi aku x ksh pn sbb tujuan utama aku nk blogging disebabkan mmg aku nak ada blog sndiri pun n nak mereka cerita sndri. rmai berblog sbb nak glemer kan.. tp cam aku x pyh la. x ckup glemer pn nk bt lg glemer plk. jnji cita2 aku ney de yg suka n sudi baca. thx yer kpd followers yg scara diam2 mencintai blog sy. kekeke.


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Apa Tujuan Blogging Korang.?"

Wednesday, November 2, 2011

Apa Tujuan Blogging Korang.?

blogging.! satu hobi yang menjadi kesukaan aku kini. dan aku pn sedar ramai gak org yg luvv ngan blogging. sesapa yg lum de blog die msti akan suka follow scara diam2 blog org lain. cam aku dulu2 la... tp bl dh de blog sndri dh rsa mls nak baca blog org lain. bkn apa.. nak update blog sndri pn x de masa cmne nak blogwalking blog org lain kan apa ntah lagi nak singgah membaca. jujur btol. apa tujuan anda blogging.? nak femes.? nak untung.? ke juz suka2.?

rmai org berblogging ada sebab masing2. suma sebab2 tu anda mampu dapatnya. urmm.. cita psl untung. ingat blogging neh x de untung ke.? yg lum tau meh nak kasi tau.. kalo kat mana2 blog yg de advertisement tu cam kt blog aku de "ads by nuffnang" tu maksudnya ada side income di situ. tp memandangkan aku bkn la otai blogger so x pyh la nak gediks2 aku nk pggil tu sbg earning side income aku kan. nak lbih jelas cmnie. lg rmai visitor yg dtg dlm sehari kt blog korang n klik ads korg tu so earning korang akn bertambah. slunya otai2 blogger neh mmg beratus2 la msuk dlm shari n sbb tu la dieorg leh dpt earning tggi n earning tu akan ditukar dlm bentuk wang. best x dgr.? smbil suka2 blogging dlm msa yg sma leh jana pendapatan korang. bknkah e2 dinamakan mnyelam smbil mnum air tu. untungla~
pinjam yer abah nak bt contoh ^_^
tp even earning aku mmg ciput gilers.. tapi aku x ksh pn sbb tujuan utama aku nk blogging disebabkan mmg aku nak ada blog sndiri pun n nak mereka cerita sndri. rmai berblog sbb nak glemer kan.. tp cam aku x pyh la. x ckup glemer pn nk bt lg glemer plk. jnji cita2 aku ney de yg suka n sudi baca. thx yer kpd followers yg scara diam2 mencintai blog sy. kekeke.

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal