Thursday, November 3, 2011

Kau Bukanlah Untukku

Dikarut oleh Aida Nasirah at 9:15 AM
Reaksi Anda: 

Tak tau cmne nak mula. ketenangan yg aku pertahankan tros berkocak
sepatutnya aku x perlu rasa terkejut cmnie 
sbb dr awl2 aku dh diberitahu kan.? tapi..... 
yaaa.! tapi aku ingtkan x jadi or aku ingt die sj nak men2.!
tapi.. 2la kn.. urmm.. aku silap.....
even setaun lbih dh berlalu, even ati aku berkeras x akn pnh kembali lg,
bhonglah kalo aku ckp aku x terluka.. lg la tipu kalo aku ckp aku x kesah lgsg
mood yg ngah bgs di awl pg rpanya nk bg kabar yg spttnya aku tumpang epy
kalo sapa yg follow blog aku dr awl die msti tau cita psl mamat neh
yeee.. mamat tu.. yg pnh bertakhta di ati sy tu
10sept aritu die dh slmt bertunang
alhamdulillah... seru die dh smpai. patah tmbuh hlg berganti
aku.? patah yg ssh nk tmbuh n hlg yg lum da penganti
knp cmtu.? sbb aku seorg yg x mudah memberi ttg bercnta
aku hanya la jinak2 merpati. nmpak mdh didekati tp sbnrnya takkk
silap aku ke disitu.? tp utk apa aku nk terburu2..
jgn la bersedih di ats kbhgiaan org lain Aida.. bknkah mereka sdg meraikan.?
tadah la tgn kamu n berdoa kbhgiaan mereka 
berdoa la jgk smoga Allah cpt pertemukan kamu ngan penganti
smbil tu bina la masa dpn yg terbaik utk bakal kluargamu nti
perbaiki la drimu spya dpt mnjadi wanita, isteri n ibu yg baik kelak
setiap apa yg berlaku ada hikmahnya.. 
dia lelaki yg baik.. tapi bkn yang terbaik utkmu
kpd R** yg sudah penat menunggu aku..
yg sgt setia n sbr mmg bt aku terharu
kdg2 aku terpikir betapa bertuahnya aku tapi sygnya
ati tu x leh dipaksa even dh try berkali2 utk memberi
dan baru2 neh sy dpt tau yg awk pn dh jmpa penganti kan.. 
alhamdulillah.. x perlu menunggu lg pd yg x pasti n itulah yg terbaik.
sy wish congrats tp utk pertama kalinya msg sy awk x reply
pape pn Allah lbih mengetahuinya stiap pe yg jd pd hmbanya
salam....


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Kau Bukanlah Untukku"

Thursday, November 3, 2011

Kau Bukanlah Untukku


Tak tau cmne nak mula. ketenangan yg aku pertahankan tros berkocak
sepatutnya aku x perlu rasa terkejut cmnie 
sbb dr awl2 aku dh diberitahu kan.? tapi..... 
yaaa.! tapi aku ingtkan x jadi or aku ingt die sj nak men2.!
tapi.. 2la kn.. urmm.. aku silap.....
even setaun lbih dh berlalu, even ati aku berkeras x akn pnh kembali lg,
bhonglah kalo aku ckp aku x terluka.. lg la tipu kalo aku ckp aku x kesah lgsg
mood yg ngah bgs di awl pg rpanya nk bg kabar yg spttnya aku tumpang epy
kalo sapa yg follow blog aku dr awl die msti tau cita psl mamat neh
yeee.. mamat tu.. yg pnh bertakhta di ati sy tu
10sept aritu die dh slmt bertunang
alhamdulillah... seru die dh smpai. patah tmbuh hlg berganti
aku.? patah yg ssh nk tmbuh n hlg yg lum da penganti
knp cmtu.? sbb aku seorg yg x mudah memberi ttg bercnta
aku hanya la jinak2 merpati. nmpak mdh didekati tp sbnrnya takkk
silap aku ke disitu.? tp utk apa aku nk terburu2..
jgn la bersedih di ats kbhgiaan org lain Aida.. bknkah mereka sdg meraikan.?
tadah la tgn kamu n berdoa kbhgiaan mereka 
berdoa la jgk smoga Allah cpt pertemukan kamu ngan penganti
smbil tu bina la masa dpn yg terbaik utk bakal kluargamu nti
perbaiki la drimu spya dpt mnjadi wanita, isteri n ibu yg baik kelak
setiap apa yg berlaku ada hikmahnya.. 
dia lelaki yg baik.. tapi bkn yang terbaik utkmu
kpd R** yg sudah penat menunggu aku..
yg sgt setia n sbr mmg bt aku terharu
kdg2 aku terpikir betapa bertuahnya aku tapi sygnya
ati tu x leh dipaksa even dh try berkali2 utk memberi
dan baru2 neh sy dpt tau yg awk pn dh jmpa penganti kan.. 
alhamdulillah.. x perlu menunggu lg pd yg x pasti n itulah yg terbaik.
sy wish congrats tp utk pertama kalinya msg sy awk x reply
pape pn Allah lbih mengetahuinya stiap pe yg jd pd hmbanya
salam....

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal