Saturday, November 12, 2011

Serangan Sakit Mata

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:24 AM
Reaksi Anda: 
Alhamdulillah dh selamat tiba di uum 
jam 9.00++ pm ngan barang yang byk (angkut lg dr umh). 
plan nak bertolak petang tp disebabkan kesibukkan msing2 malam bru leh gerak. 
berakhir sudah la cuti ku. owhhh.. terasa indahnya cuti tu sbb sememangnya aku appreciate gila2 la. 
smpai je dpp (dwn penginapan pljr) tros mber2 singgah blk. 
dh x sabar sgt la tu nak jmpa.. 
mananya takk.. dr aku kat umh g dieorg dh msg2 tnya dh blk ke lum 
padahal aku best je dok relax2 g layan tv.. kuar2 beli brg lg. hehe. 
so disebabkan lama x jmpa byk la bnda nak borak kan.. 
mata pun makin gatal2, berair2 lak tu. ngantok ke.? tp cam x je. 
x pe layankan lg cite dieorg smpai x sdar dh kul1 pg. sok de ko-k lg. 
bhn utk asgmnt sok lum cari lg. mmg selamba la ang Aida oii. 
dh kenyang mkn baring2 plk atas katil dok dgr story mory
bl time aku dh nk wt asgmnt (bru sedar dr mpi)
rupanya aku bru dpt kesan aku kna SAKIT MATA.!!!!
waaa.... cmne neh.?? mata dh merah mnyala+gatal2
pastu dh de taik2 mata. erk.! tu kan simptomnya kan.
aku dh resah gelisah gler neh. kuliah pn dh nak start.
doakan aku keyh smoga bgn sok pg dh kurang sket dh. plssss. :'(


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

2 comments on "Serangan Sakit Mata"

Mr Thinker on November 12, 2011 at 6:00 PM said...

ang tido banyak sangat ni..tu pasal.. haha

Aida Nasirah on November 12, 2011 at 6:26 PM said...

bkn la. neh mesti gara2 tersembur perfume dlm mata. lps pd tu la jd. x sempat basuh blk sbb dh kalut2 nak kuar time tu.

Saturday, November 12, 2011

Serangan Sakit Mata

Alhamdulillah dh selamat tiba di uum 
jam 9.00++ pm ngan barang yang byk (angkut lg dr umh). 
plan nak bertolak petang tp disebabkan kesibukkan msing2 malam bru leh gerak. 
berakhir sudah la cuti ku. owhhh.. terasa indahnya cuti tu sbb sememangnya aku appreciate gila2 la. 
smpai je dpp (dwn penginapan pljr) tros mber2 singgah blk. 
dh x sabar sgt la tu nak jmpa.. 
mananya takk.. dr aku kat umh g dieorg dh msg2 tnya dh blk ke lum 
padahal aku best je dok relax2 g layan tv.. kuar2 beli brg lg. hehe. 
so disebabkan lama x jmpa byk la bnda nak borak kan.. 
mata pun makin gatal2, berair2 lak tu. ngantok ke.? tp cam x je. 
x pe layankan lg cite dieorg smpai x sdar dh kul1 pg. sok de ko-k lg. 
bhn utk asgmnt sok lum cari lg. mmg selamba la ang Aida oii. 
dh kenyang mkn baring2 plk atas katil dok dgr story mory
bl time aku dh nk wt asgmnt (bru sedar dr mpi)
rupanya aku bru dpt kesan aku kna SAKIT MATA.!!!!
waaa.... cmne neh.?? mata dh merah mnyala+gatal2
pastu dh de taik2 mata. erk.! tu kan simptomnya kan.
aku dh resah gelisah gler neh. kuliah pn dh nak start.
doakan aku keyh smoga bgn sok pg dh kurang sket dh. plssss. :'(

2 comments:

Mr Thinker said...

ang tido banyak sangat ni..tu pasal.. haha

Aida Nasirah said...

bkn la. neh mesti gara2 tersembur perfume dlm mata. lps pd tu la jd. x sempat basuh blk sbb dh kalut2 nak kuar time tu.

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal