Tuesday, March 27, 2012

Kononnya Busy

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:05 AM
Reaksi Anda: 
Salam. agak sibuk untuk bulan neh dan sejak akhir2 neh. maaf.. maaf.. blog telah diabaikan. hujung bulan neh dewan penginapan tempat saya menginap neh akan adakan aktiviti bersama sekolah dan saya pulak telah ditugaskan sebagai s/u. pening, letih, nak marah pun ada tapi sabar jela kan. untuk ko-k pulak sem neh tiba2 busy. bulan neh boleh dikatakan hampir setiap malam ada latihan. naik lembik badan neh. Aida Nasirah bukan boleh lasak sangat untuk masa yg panjang dan non stop camtu :( time management pulak memang tak berapa pandai sangat. so ada masa jer even kejap mesti nak ZZzz, bukannya nak study ! hish ! 
Tengok tu ! sibuk2 pun sempat masuk lawan bowling.
saya bukan nak merunggut cuma nak meluahkan. grrr ~ elok habis je program tu esoknya ada EXAM MID SEMESTER. waaa ! saya tak sempat nak study leh postpone tak.? plsss... (of course tak !) nak tak nak kena pandai la nak buat camna. untuk next month saya berazam tak akan join lagi sebarang aktiviti. harap maklum. tapi hari tu ada mpp tu tanya saya "Aida nak jadi tak sekretariat Pesta Konvo?" tanya punya tanya bulan oktober means next sem, so saya setuju ! sem neh, cukup2 lah yer. pencen dah...

p/s : tak suka la ngan manusia yang jenis suka panggil dari jauh. cam tak gentlement. kalau suka buat cara suka, kalau nak berkawan buat cara berkawan. kalau tak tak payah nak panggil2 camtu. tak sopan kan. peacee~


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

1 comments on "Kononnya Busy"

Abdul Walid Ali on April 3, 2012 at 5:13 PM said...

rozita che wan banyak minat dia

Tuesday, March 27, 2012

Kononnya Busy

Salam. agak sibuk untuk bulan neh dan sejak akhir2 neh. maaf.. maaf.. blog telah diabaikan. hujung bulan neh dewan penginapan tempat saya menginap neh akan adakan aktiviti bersama sekolah dan saya pulak telah ditugaskan sebagai s/u. pening, letih, nak marah pun ada tapi sabar jela kan. untuk ko-k pulak sem neh tiba2 busy. bulan neh boleh dikatakan hampir setiap malam ada latihan. naik lembik badan neh. Aida Nasirah bukan boleh lasak sangat untuk masa yg panjang dan non stop camtu :( time management pulak memang tak berapa pandai sangat. so ada masa jer even kejap mesti nak ZZzz, bukannya nak study ! hish ! 
Tengok tu ! sibuk2 pun sempat masuk lawan bowling.
saya bukan nak merunggut cuma nak meluahkan. grrr ~ elok habis je program tu esoknya ada EXAM MID SEMESTER. waaa ! saya tak sempat nak study leh postpone tak.? plsss... (of course tak !) nak tak nak kena pandai la nak buat camna. untuk next month saya berazam tak akan join lagi sebarang aktiviti. harap maklum. tapi hari tu ada mpp tu tanya saya "Aida nak jadi tak sekretariat Pesta Konvo?" tanya punya tanya bulan oktober means next sem, so saya setuju ! sem neh, cukup2 lah yer. pencen dah...

p/s : tak suka la ngan manusia yang jenis suka panggil dari jauh. cam tak gentlement. kalau suka buat cara suka, kalau nak berkawan buat cara berkawan. kalau tak tak payah nak panggil2 camtu. tak sopan kan. peacee~

1 comment:

Abdul Walid Ali said...

rozita che wan banyak minat dia

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal