Saturday, March 17, 2012

Ladang Tebu, Chupping, Perlis

Dikarut oleh Aida Nasirah at 1:21 AM
Reaksi Anda: 
Sabtu ! hari cuti untuk student UUM so boleh la keluar pergi padang besar. kalau waktu cuti macam neh memang ramai n sesak kawasan tu. seperti yang aku kata, memang sesak pun. ingatkan hanya uum yang mencintai padang besar rupanya hari tu ada bus dari UIA, UITM, n kolej2 lain. tetapi kali neh bukan nak share tentang padang besar tapi ladang tebu. penah dengar.? on the way nak pergi padang kalau datang dari kedah or arau, anda akan jumpa laluan tebu yang panjang dan cantek. so harinie nak share photoshoot saya n kawan2 kat situ. jum tengok !

kalau sesiapa berminat nak photoshoot sini pulak bolehlah datang yer. memang best. hanya tepi jalan sahaja. hehe ~

**THE END**



Thanks.. sila datang lagi yer (",)

1 comments on "Ladang Tebu, Chupping, Perlis"

faiz fakhirin on March 17, 2012 at 2:48 AM said...

waaaa...posing maut tu...

Saturday, March 17, 2012

Ladang Tebu, Chupping, Perlis

Sabtu ! hari cuti untuk student UUM so boleh la keluar pergi padang besar. kalau waktu cuti macam neh memang ramai n sesak kawasan tu. seperti yang aku kata, memang sesak pun. ingatkan hanya uum yang mencintai padang besar rupanya hari tu ada bus dari UIA, UITM, n kolej2 lain. tetapi kali neh bukan nak share tentang padang besar tapi ladang tebu. penah dengar.? on the way nak pergi padang kalau datang dari kedah or arau, anda akan jumpa laluan tebu yang panjang dan cantek. so harinie nak share photoshoot saya n kawan2 kat situ. jum tengok !

kalau sesiapa berminat nak photoshoot sini pulak bolehlah datang yer. memang best. hanya tepi jalan sahaja. hehe ~

**THE END**


1 comment:

faiz fakhirin said...

waaaa...posing maut tu...

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal