Sunday, July 22, 2012

Sehari Sebelum Ramadhan

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:21 AM
Reaksi Anda: 
Sebelum msuk bulan puasa meh acik layan abis-abisan
sambil2 tu bole kita test dslr pakjang kan. huhu.
nanti dah puasa acik dah tak larat
yang terdaya cuma bagi laptop n play suma cita2 kartun dalam tu
act, laptop aku tu memang dah macam laptop kanak2 dah
banyak video aku download untuk anak2 buah aku je
sebab tu kalo dieorang datang umah, mesti cari aku
tak pun terus cari laptop aku sendiri
tapi sayang punya pasal
amik la laptop tu pegi guling2 tengok atas katil nuuu
muka teruja takmo turun
ehh, tolak la lagi.. suka2..
kakak, muka haziq ada jerawat x.??
baik2 la kakak, adik dah nak jatuh nie !
ngan pakjang sani
acik jadi badang la.. siap edit tau..


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Sehari Sebelum Ramadhan"

Sunday, July 22, 2012

Sehari Sebelum Ramadhan

Sebelum msuk bulan puasa meh acik layan abis-abisan
sambil2 tu bole kita test dslr pakjang kan. huhu.
nanti dah puasa acik dah tak larat
yang terdaya cuma bagi laptop n play suma cita2 kartun dalam tu
act, laptop aku tu memang dah macam laptop kanak2 dah
banyak video aku download untuk anak2 buah aku je
sebab tu kalo dieorang datang umah, mesti cari aku
tak pun terus cari laptop aku sendiri
tapi sayang punya pasal
amik la laptop tu pegi guling2 tengok atas katil nuuu
muka teruja takmo turun
ehh, tolak la lagi.. suka2..
kakak, muka haziq ada jerawat x.??
baik2 la kakak, adik dah nak jatuh nie !
ngan pakjang sani
acik jadi badang la.. siap edit tau..

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal