Thursday, July 19, 2012

UUM Sept Intake 2012/2013

Dikarut oleh Aida Nasirah at 7:56 PM
Reaksi Anda: 
UUM antara universiti terbesar di malaysia
Salam...

Rasanya belum terlambat untuk ucapkan TAHNIAH kepada pemohon yang berjaya dalam keputusan UPU baru2 ini. kebelakangan nie pun cam terperasaan ramai yang masuk blog ini untuk membaca entri tentang Orientasi UUM sintok. mungkin ada adik2 yang berjaya ditawarkan peluang melanjutkan pelajaran di Universiti Pengurusan Termuka Malaysia (UUM).. sebagai ahli keluarga UUM, bangga untuk saya mengalu2kan kedatangan anda semua.

okla.. mungkin ramai yang dah teruja nak tengok macam mana keadaan orientasi ya.? kalau nak tengok bole buka link neh ----> orientasi uum sintok 

bagi pelajar2 yang nak ajukan sebarang pertanyaan berkaitan persediaan dokumen kemasukkan, persediaan ptptn, dpp, kos, ko-k atau apa2 sahaja.. anda bole buka link neh pulak Like Sini disini Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan jugak senior2 akan membantu menjawab kekeliruan korang. akhir kata dari saya, semoga sedikit info nie bole membantu n WELCOME !!~
Gerbang UUM




** selain litar go-kart n kemudahan berbasikal, macam2 lagi kemudahan yg UUM sediakan utk para pelajar. hutan bukan sebarang hutan yaa :)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "UUM Sept Intake 2012/2013"

Thursday, July 19, 2012

UUM Sept Intake 2012/2013

UUM antara universiti terbesar di malaysia
Salam...

Rasanya belum terlambat untuk ucapkan TAHNIAH kepada pemohon yang berjaya dalam keputusan UPU baru2 ini. kebelakangan nie pun cam terperasaan ramai yang masuk blog ini untuk membaca entri tentang Orientasi UUM sintok. mungkin ada adik2 yang berjaya ditawarkan peluang melanjutkan pelajaran di Universiti Pengurusan Termuka Malaysia (UUM).. sebagai ahli keluarga UUM, bangga untuk saya mengalu2kan kedatangan anda semua.

okla.. mungkin ramai yang dah teruja nak tengok macam mana keadaan orientasi ya.? kalau nak tengok bole buka link neh ----> orientasi uum sintok 

bagi pelajar2 yang nak ajukan sebarang pertanyaan berkaitan persediaan dokumen kemasukkan, persediaan ptptn, dpp, kos, ko-k atau apa2 sahaja.. anda bole buka link neh pulak Like Sini disini Majlis Perwakilan Pelajar (MPP) dan jugak senior2 akan membantu menjawab kekeliruan korang. akhir kata dari saya, semoga sedikit info nie bole membantu n WELCOME !!~
Gerbang UUM




** selain litar go-kart n kemudahan berbasikal, macam2 lagi kemudahan yg UUM sediakan utk para pelajar. hutan bukan sebarang hutan yaa :)

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal