Wednesday, April 13, 2011

Kita Tak Selalu..

Dikarut oleh Aida Nasirah at 7:55 PM
Reaksi Anda: 


penat2 pn kite still bole 
spent time sama2 lg2 gyut kt fon la
Kita x selalu tgkap gambar sama2
tapi tu x bermakna kita x rapat kan.
Kita pun x selalu comment status fb masing2
tapi tu x bermakna kita jarang contact.
Sekarang pun kita dah jarang jumpe2
dah x cam dulu tapi tu x bermakna kita x saling rindu kan.
Pape  pun jd kat kita.. kita tau yang kita memang sangat rapat.
Kta x penah lupakan each other.
Kita x penah lost contact walau busy camne  pun
& kita pun selalu sudi sua kan bahu utk kongsi masalah sama2.  
X kira di mana pun kita berada..
dlm ati kita stil ada perkataan....
“ I  LOVE U MY BELOVED FRIENDS“
to ATIQAH AMRAN & SALMI MUNIR




ney aida nk bagi big hug kat dua2. suka x.?


hik.. hik..
mimie suka bear
atiqah suka kucing

urmmm... aida lak suka apa ek.?
x tau !! hihi


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Kita Tak Selalu.."

Wednesday, April 13, 2011

Kita Tak Selalu..



penat2 pn kite still bole 
spent time sama2 lg2 gyut kt fon la
Kita x selalu tgkap gambar sama2
tapi tu x bermakna kita x rapat kan.
Kita pun x selalu comment status fb masing2
tapi tu x bermakna kita jarang contact.
Sekarang pun kita dah jarang jumpe2
dah x cam dulu tapi tu x bermakna kita x saling rindu kan.
Pape  pun jd kat kita.. kita tau yang kita memang sangat rapat.
Kta x penah lupakan each other.
Kita x penah lost contact walau busy camne  pun
& kita pun selalu sudi sua kan bahu utk kongsi masalah sama2.  
X kira di mana pun kita berada..
dlm ati kita stil ada perkataan....
“ I  LOVE U MY BELOVED FRIENDS“
to ATIQAH AMRAN & SALMI MUNIR




ney aida nk bagi big hug kat dua2. suka x.?


hik.. hik..
mimie suka bear
atiqah suka kucing

urmmm... aida lak suka apa ek.?
x tau !! hihi

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal