Wednesday, April 6, 2011

Fahami Tentang Wanita

Dikarut oleh Aida Nasirah at 2:07 PM
Reaksi Anda: 
http://www.cute-smiley.com

Setiap sebulan, smggu pmpn akan bercuti. Sebelum time cuti tu menjelang lebey kurang dlm 2, 3 ari sblm tu mood dieorg swing2. Pantang silap sket nk marah, melenting, merajuk. Pendek kata very sensitive la. Menjelang je ari cuti yg pertama, slunya la.. senggugut menyerang ! 4 ur information.. x suma pmpn tahan ngan senggugut. Sakitnyaaa.. cm nak tercabut perut tau tak. Nak bt keja x leh, nk jln x larat, nk tdo terganggu, kalo baring terlentang leh m’akibatkan kebocoran, ahhh, mkn pn x lalu, x selesa tu jgn ckp la. Sememangnya ! time2 cmnie dpt bntal n dpt baring alangkah indahnya. Terbaring ke sisi smbil merekot sket postur bdn 2 mmg bt kiteorg sgt slesa. Knp tibe2 cte ney leh kuar sbb aku sndri dh x tahan lg dh utk menahan skt yg ngah aku tggung skg. Kalo bole aku cabut perut ney letak kt sblh jap utk 3 ari percutian terawl ney aku sgt la lega. Tlg la. Aku btol2 x bermaya nk wt keja. Apatah lg nak naik trun tgga. Skt teramat. Wlupun perut aku dh menyanyi2 mnx isi tp aku gerenti la.. mkn jpg msti x abis pnya. Alahai wanita. Life kita x de la semudah yg kite sangka kan. 


p/s : sdey tgk counter visitors aku tibe2 lak jd 0 balik aritu. xtau npe. hmmm.


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Fahami Tentang Wanita"

Wednesday, April 6, 2011

Fahami Tentang Wanita

http://www.cute-smiley.com

Setiap sebulan, smggu pmpn akan bercuti. Sebelum time cuti tu menjelang lebey kurang dlm 2, 3 ari sblm tu mood dieorg swing2. Pantang silap sket nk marah, melenting, merajuk. Pendek kata very sensitive la. Menjelang je ari cuti yg pertama, slunya la.. senggugut menyerang ! 4 ur information.. x suma pmpn tahan ngan senggugut. Sakitnyaaa.. cm nak tercabut perut tau tak. Nak bt keja x leh, nk jln x larat, nk tdo terganggu, kalo baring terlentang leh m’akibatkan kebocoran, ahhh, mkn pn x lalu, x selesa tu jgn ckp la. Sememangnya ! time2 cmnie dpt bntal n dpt baring alangkah indahnya. Terbaring ke sisi smbil merekot sket postur bdn 2 mmg bt kiteorg sgt slesa. Knp tibe2 cte ney leh kuar sbb aku sndri dh x tahan lg dh utk menahan skt yg ngah aku tggung skg. Kalo bole aku cabut perut ney letak kt sblh jap utk 3 ari percutian terawl ney aku sgt la lega. Tlg la. Aku btol2 x bermaya nk wt keja. Apatah lg nak naik trun tgga. Skt teramat. Wlupun perut aku dh menyanyi2 mnx isi tp aku gerenti la.. mkn jpg msti x abis pnya. Alahai wanita. Life kita x de la semudah yg kite sangka kan. 


p/s : sdey tgk counter visitors aku tibe2 lak jd 0 balik aritu. xtau npe. hmmm.

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal