Monday, April 11, 2011

Skating Punya Cita

Dikarut oleh Aida Nasirah at 12:56 PM
Reaksi Anda: 
siap sedia pkai ksut n glove dlu
Weekend yg membosankan so kteorg planning la utk g sunway pyramid. Aku neh tringin lak nk men ice skating. Mmg skli pn lum pnh try. Tkt gak time mula2 smpai n tgk rmai yg ngah men. Yg terlentang pn mmg rmai.. brani ke ney. X pe try dlu. Hrga pn x dela mhal sgt pn. Byrn msk+stoking dlm rm25.. (eyh2 x ingt lak bwk stoking sndri ke time tu or beli.. rsanya cm beli) glove bwk sndri. Kak yan dh bwk sorg satu. Pkai kasut skate tu dh rsa cm pkai kst rollerblade dh. Sme je cma x de roda je.
wajib ler pegang tgn tkut jth. lincin !
Aritu mmg rmai org. nk msk pn dh jammed. Cecah je kaki aku kt ats ais tu mmg lincin gler. Fuhh.. slmt smpat aku berpaut kt dinding2 c2. Kak yan dh terer.. kmain suka la die.. lju je mluncur ats tu. Aku lak tgh2. Reti x reti je. Tp pglmn men rollerblade tu byk gak la membantu aku. Sil lak lgsg x tau. Msk2 je kt tmpat skating tu tros jth. Jth berkali2 smpai pnt. Gigil gak lutut aku nk lps tgn men sndri. Tp kbyakkan aku skating ngn kak yan la. Atleast die pgang tgn aku pn dh wt aku cm x gelabah sgt la. Wlupun cm2 aku leh kira dlm 7x aku jth. Maluuuuu. Abis basah lencun suar jeans aku. Dhla penonton rmai tp kan pe yg korg x perlu tkt kt sne.. korg jth celah mna pn msti de org akn tlg hulur tgn utk tolong korg bgn. Tu yg beshnyer. Sporting. X bia kan kite tros jth n malu sorg2.
dh bsh lencun suar jeans aku tp cover ngn blaus
Ngah syok2 aku men. Tbe2 aku rsa cm tkt lak + pnat then aku tros cross nk g kt dinding. Oppss.. siyes. Aku xcident !! dua2 terpelanting tau tak ! Tertiarap aku jth. Mamat tu plk hmpir terbang la jth tergolek. Dhla aku pkai blaus. Cpt2 mamat tu bgn n mnx maaf kt aku. Yela kalo tgk dr cara die mamat tu mmg kaki skate sedangkan aku bru 1st time. X leh la slhkn aku kan. Hoho. Terer gler die skate.  Kalo aku skate cmtu cnfirm jth patah gigi pnyer la. Hahaha. Time aku jth tu tau x pe reaksi kwn2 aku tuh.? Dieorg gelak berdekah2 kt aku. Bknnyer nk tlg angkt dlu. Pas letih n pntnyer aku berusaha keras utk stabil ats ais tu n aku mmg dh bole dikatakan brjaya gak la. Sil.?? Dh surrender. Kuar lpk luar je. Die ckp “tobat x nak men lg“. Tp aku x serik. Next time nk g lg test power.. cewahhh.


Lepas pnt men sempat lak singgah dunkin donut nk isi perut. yummy !


pastu kteorg pn gerak blk. stkt tu je cte utk arinie. sekian ^_<


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Skating Punya Cita"

Monday, April 11, 2011

Skating Punya Cita

siap sedia pkai ksut n glove dlu
Weekend yg membosankan so kteorg planning la utk g sunway pyramid. Aku neh tringin lak nk men ice skating. Mmg skli pn lum pnh try. Tkt gak time mula2 smpai n tgk rmai yg ngah men. Yg terlentang pn mmg rmai.. brani ke ney. X pe try dlu. Hrga pn x dela mhal sgt pn. Byrn msk+stoking dlm rm25.. (eyh2 x ingt lak bwk stoking sndri ke time tu or beli.. rsanya cm beli) glove bwk sndri. Kak yan dh bwk sorg satu. Pkai kasut skate tu dh rsa cm pkai kst rollerblade dh. Sme je cma x de roda je.
wajib ler pegang tgn tkut jth. lincin !
Aritu mmg rmai org. nk msk pn dh jammed. Cecah je kaki aku kt ats ais tu mmg lincin gler. Fuhh.. slmt smpat aku berpaut kt dinding2 c2. Kak yan dh terer.. kmain suka la die.. lju je mluncur ats tu. Aku lak tgh2. Reti x reti je. Tp pglmn men rollerblade tu byk gak la membantu aku. Sil lak lgsg x tau. Msk2 je kt tmpat skating tu tros jth. Jth berkali2 smpai pnt. Gigil gak lutut aku nk lps tgn men sndri. Tp kbyakkan aku skating ngn kak yan la. Atleast die pgang tgn aku pn dh wt aku cm x gelabah sgt la. Wlupun cm2 aku leh kira dlm 7x aku jth. Maluuuuu. Abis basah lencun suar jeans aku. Dhla penonton rmai tp kan pe yg korg x perlu tkt kt sne.. korg jth celah mna pn msti de org akn tlg hulur tgn utk tolong korg bgn. Tu yg beshnyer. Sporting. X bia kan kite tros jth n malu sorg2.
dh bsh lencun suar jeans aku tp cover ngn blaus
Ngah syok2 aku men. Tbe2 aku rsa cm tkt lak + pnat then aku tros cross nk g kt dinding. Oppss.. siyes. Aku xcident !! dua2 terpelanting tau tak ! Tertiarap aku jth. Mamat tu plk hmpir terbang la jth tergolek. Dhla aku pkai blaus. Cpt2 mamat tu bgn n mnx maaf kt aku. Yela kalo tgk dr cara die mamat tu mmg kaki skate sedangkan aku bru 1st time. X leh la slhkn aku kan. Hoho. Terer gler die skate.  Kalo aku skate cmtu cnfirm jth patah gigi pnyer la. Hahaha. Time aku jth tu tau x pe reaksi kwn2 aku tuh.? Dieorg gelak berdekah2 kt aku. Bknnyer nk tlg angkt dlu. Pas letih n pntnyer aku berusaha keras utk stabil ats ais tu n aku mmg dh bole dikatakan brjaya gak la. Sil.?? Dh surrender. Kuar lpk luar je. Die ckp “tobat x nak men lg“. Tp aku x serik. Next time nk g lg test power.. cewahhh.


Lepas pnt men sempat lak singgah dunkin donut nk isi perut. yummy !


pastu kteorg pn gerak blk. stkt tu je cte utk arinie. sekian ^_<

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal