Saturday, February 4, 2012

Program Baksis 2012

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:30 AM
Reaksi Anda: 
Salam. dah bersawang agaknya blog aku neh kan. dah lama sangat tak update entri akibat kemalasan yg melampau. sori.. sori.. setelah bercuti boleh tahan panjang la dalam memblogging hari neh aku kembali di sini. awal cuti semester hari tu aku join aktiviti baksis anjuran uum (bakti siswa).
awalnya msuk uum dulu pernah terlintas utk tak bergerak aktif dalam apa2 aktiviti di situ. nak dok diam2 je dalam kampus n tup.. tup.. dah habis blaja n konvo. kalo bole tak nak ramai orang prasan pun kehadiran aku di sana tapi kan tengok la.. sebaliknya telah berlaku pulakkk.
tapi apa2 pun aku tak penah menyesal sebab 1st sem dah mula bergiat aktif. atleast aku menghargai zaman universiti aku yang tak mungkin akan berulang lagi. pengetua dpp aku penah berpesan
"kamu akan menjadi pelajar yang rugi dan hilang rasa keseronokkan di kampus sekiranya setiap kali ada masa cuti saja kamu sibok nak balik kampung."
kata2 tu memang cepat tersemat dalam hati aku n aku amik kata2 tu buat ingatan untuk masa hari nie, esok n masa depan as long aku masih berada di alam kampus ^__^

neh pulak antara aktiviti2 kami disana


best kan.?? okla setakat ini dahulu. nanti kalo ada apa2 yang best aku update lagi yer. byeeee ~


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

0 comments on "Program Baksis 2012"

Saturday, February 4, 2012

Program Baksis 2012

Salam. dah bersawang agaknya blog aku neh kan. dah lama sangat tak update entri akibat kemalasan yg melampau. sori.. sori.. setelah bercuti boleh tahan panjang la dalam memblogging hari neh aku kembali di sini. awal cuti semester hari tu aku join aktiviti baksis anjuran uum (bakti siswa).
awalnya msuk uum dulu pernah terlintas utk tak bergerak aktif dalam apa2 aktiviti di situ. nak dok diam2 je dalam kampus n tup.. tup.. dah habis blaja n konvo. kalo bole tak nak ramai orang prasan pun kehadiran aku di sana tapi kan tengok la.. sebaliknya telah berlaku pulakkk.
tapi apa2 pun aku tak penah menyesal sebab 1st sem dah mula bergiat aktif. atleast aku menghargai zaman universiti aku yang tak mungkin akan berulang lagi. pengetua dpp aku penah berpesan
"kamu akan menjadi pelajar yang rugi dan hilang rasa keseronokkan di kampus sekiranya setiap kali ada masa cuti saja kamu sibok nak balik kampung."
kata2 tu memang cepat tersemat dalam hati aku n aku amik kata2 tu buat ingatan untuk masa hari nie, esok n masa depan as long aku masih berada di alam kampus ^__^

neh pulak antara aktiviti2 kami disana


best kan.?? okla setakat ini dahulu. nanti kalo ada apa2 yang best aku update lagi yer. byeeee ~

No comments:

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal