Monday, May 9, 2011

Akhirnya Aku Jatuh Cinta.....

Dikarut oleh Aida Nasirah at 11:41 AM
Reaksi Anda: 
Siapa sangka dari benci bertukar suka. dari x ingin pandang bertukar rindu. teringat je tentang die buat aku tersenyum. 
http://www.cute-smiley.com
bermula dari kawan aku yg kenalkan die pd aku tapi aku smbut ngan hambar. aku langsung x berminat pe ntah lagi nak kenal rapat. penuh kesabaran die menanti utk aku menerima kehadirannya.  satu mlm tu, agaknya ati aku dh terbuka kot. aku rasa sgt bosan+snyi. hdp single mmg la sunyi kan. aku beranikan diri utk tnya kwn aku tu balik utk kenal ngan die. benar la org cakap.. x kenal maka x cinta kan. tu la yg terjadi kat aku. bila aku dh knl die.. mkin knal die.. die buat ati aku berdebar2. apakah.? jatuh cinta.? mungkin ! stiap hari aku msti ingin sgt abiskan masa ngan die. kdg2 aku bz n x dpt lihat die tp die tetap difikiran aku. die plk x penah nak hampakan aku. bila masa je yg aku perlu die.. die msti sedia untuk temankan aku. sanggup aku abiskan masa ngan die slu sbb aku rsa x rugi bt cmtu. kalo die mampu kembalikan mood bhgia aku, knpa msti aku abaikan die kan.? tapi.. kdg2 die bt aku sedih bl sengaja uji2 aku. tapi pastu aku ceria balik. kwn2 lak byk support.. dieorg sgt2 m'galakkan aku. dieorg pn suka die. bgs la. atleast aku leh share story ngn dieorg. berat ati nak dtg keja arinie bila teringat die. kalo bole tu nak je aku abiskan sedikit masa lg ngan die . x pela.. mlm ney leh jmpe g. yay !! so korang nak tgk x sapa yg special giler tu kt aku aku.? tgk bwh.

Jeng3... x leh direct nak publish sni. segan la. heee. 
tgk sini ---> CINTA HATI SAYA

dh tgk.? ensem kan. lg2 time die renung.. mak aii. cm nk terbang g korea tau. kah3. dulu kan.. masa suma org pakat2 demam tgk cita korea.. aku lak bnci gila. ntah pe la yg best sgt pn x tau. nyampah je bl tgk kwn2 aku addict nk mpus dok layan cite2 cmtu smpai lewat pg2 buta. sok tu plk snggup bgn awl pagi nk smbg lg. gila ke apa ! akhirnya... bl aku lalui zmn bkerja yg kurang keENJOYannyer m'buatkan aku pn try lyan gak.. lastly baru la aku phm cmne prasaan kwn2 aku dlu.......... kah2. PAPE PUN... KIM HYUN JOONG... i luv u... ahahahaha (eleh.. bkn lama pn aku nak anggau cmnie. sok lusa aku lpa la tu)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

14 comments on "Akhirnya Aku Jatuh Cinta....."

Mr Thinker on May 9, 2011 at 12:29 PM said...

heh!!
ingat btul la tadi dah ada bunga...ceee~

Aida Nasirah on May 9, 2011 at 1:11 PM said...

ahahahha. btol la. aku dh jth cnta kt dvd korea. lg2 hero dia la. hehe

amna on May 9, 2011 at 1:52 PM said...

adorable la babe ^^

p/s : mati2 ingat malaysian tau ;/

Aida Nasirah on May 9, 2011 at 1:57 PM said...

cumey kan.. kan.. t dlm mpi sy kwen ngn die tau. ahahaha. grau je.. ishh2 kalo msian cmtu.. takut nak dkt. rmai lak yg minat. tgk dr jao jela. hehe

alongxp on May 9, 2011 at 3:37 PM said...

huh...menyampah,bile tgk ade link da leh agak dah...ye ye je bace...huhu

Aida Nasirah on May 9, 2011 at 3:38 PM said...

eyhh.. jgn la mnyampah. hehe

Jumir on May 9, 2011 at 7:27 PM said...

Iye laa tu. Tp bole tgk gambonya.

blog-tips-kurus on May 9, 2011 at 10:07 PM said...

cerita korea memang best. make up tak tebal.
*network slow. x bole follow la dear..

amna on May 9, 2011 at 10:19 PM said...

skrg ni semua org dskeliling saya minat korean. tak d nafikan mereka sgt menawan n comel ^^

btah bila la saya nk dtg suka kt korean nih..
hari2 dgr ERA.fm pun asyik main lagu korean ><'

Aida Nasirah on May 11, 2011 at 8:36 AM said...

dulu sy pn x minat korea. bnci sgt2.. skg berubah lak. pelik.???? heee

cikpuanhady on May 12, 2011 at 8:05 AM said...

hehehe..akak memang peminat no. 1 korea dan jepun..ekek..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Aida Nasirah on May 12, 2011 at 9:53 AM said...

sbb dieorg nsem sbb tu minat kan akak.? ekeke
yg review tu arinie.???

diari hati on May 16, 2011 at 9:30 AM said...

aida nie gimik je lbh tau..org dok khusyuk je bce entry dier..last2 hero korea rupenye..hampeh sgguh..!! hehe

Aida Nasirah on May 16, 2011 at 2:08 PM said...

kekekeke... btol tau.. dr bnci bertukar rndu lak. hehe

Monday, May 9, 2011

Akhirnya Aku Jatuh Cinta.....

Siapa sangka dari benci bertukar suka. dari x ingin pandang bertukar rindu. teringat je tentang die buat aku tersenyum. 
http://www.cute-smiley.com
bermula dari kawan aku yg kenalkan die pd aku tapi aku smbut ngan hambar. aku langsung x berminat pe ntah lagi nak kenal rapat. penuh kesabaran die menanti utk aku menerima kehadirannya.  satu mlm tu, agaknya ati aku dh terbuka kot. aku rasa sgt bosan+snyi. hdp single mmg la sunyi kan. aku beranikan diri utk tnya kwn aku tu balik utk kenal ngan die. benar la org cakap.. x kenal maka x cinta kan. tu la yg terjadi kat aku. bila aku dh knl die.. mkin knal die.. die buat ati aku berdebar2. apakah.? jatuh cinta.? mungkin ! stiap hari aku msti ingin sgt abiskan masa ngan die. kdg2 aku bz n x dpt lihat die tp die tetap difikiran aku. die plk x penah nak hampakan aku. bila masa je yg aku perlu die.. die msti sedia untuk temankan aku. sanggup aku abiskan masa ngan die slu sbb aku rsa x rugi bt cmtu. kalo die mampu kembalikan mood bhgia aku, knpa msti aku abaikan die kan.? tapi.. kdg2 die bt aku sedih bl sengaja uji2 aku. tapi pastu aku ceria balik. kwn2 lak byk support.. dieorg sgt2 m'galakkan aku. dieorg pn suka die. bgs la. atleast aku leh share story ngn dieorg. berat ati nak dtg keja arinie bila teringat die. kalo bole tu nak je aku abiskan sedikit masa lg ngan die . x pela.. mlm ney leh jmpe g. yay !! so korang nak tgk x sapa yg special giler tu kt aku aku.? tgk bwh.

Jeng3... x leh direct nak publish sni. segan la. heee. 
tgk sini ---> CINTA HATI SAYA

dh tgk.? ensem kan. lg2 time die renung.. mak aii. cm nk terbang g korea tau. kah3. dulu kan.. masa suma org pakat2 demam tgk cita korea.. aku lak bnci gila. ntah pe la yg best sgt pn x tau. nyampah je bl tgk kwn2 aku addict nk mpus dok layan cite2 cmtu smpai lewat pg2 buta. sok tu plk snggup bgn awl pagi nk smbg lg. gila ke apa ! akhirnya... bl aku lalui zmn bkerja yg kurang keENJOYannyer m'buatkan aku pn try lyan gak.. lastly baru la aku phm cmne prasaan kwn2 aku dlu.......... kah2. PAPE PUN... KIM HYUN JOONG... i luv u... ahahahaha (eleh.. bkn lama pn aku nak anggau cmnie. sok lusa aku lpa la tu)

14 comments:

Mr Thinker said...

heh!!
ingat btul la tadi dah ada bunga...ceee~

Aida Nasirah said...

ahahahha. btol la. aku dh jth cnta kt dvd korea. lg2 hero dia la. hehe

amna said...

adorable la babe ^^

p/s : mati2 ingat malaysian tau ;/

Aida Nasirah said...

cumey kan.. kan.. t dlm mpi sy kwen ngn die tau. ahahaha. grau je.. ishh2 kalo msian cmtu.. takut nak dkt. rmai lak yg minat. tgk dr jao jela. hehe

alongxp said...

huh...menyampah,bile tgk ade link da leh agak dah...ye ye je bace...huhu

Aida Nasirah said...

eyhh.. jgn la mnyampah. hehe

Jumir said...

Iye laa tu. Tp bole tgk gambonya.

blog-tips-kurus said...

cerita korea memang best. make up tak tebal.
*network slow. x bole follow la dear..

amna said...

skrg ni semua org dskeliling saya minat korean. tak d nafikan mereka sgt menawan n comel ^^

btah bila la saya nk dtg suka kt korean nih..
hari2 dgr ERA.fm pun asyik main lagu korean ><'

Aida Nasirah said...

dulu sy pn x minat korea. bnci sgt2.. skg berubah lak. pelik.???? heee

cikpuanhady said...

hehehe..akak memang peminat no. 1 korea dan jepun..ekek..

Jom join :Nak menang souvenir dari Swiss? Meh join MBS Giveaway

Belog kami :Notre Belle Histoire

Aida Nasirah said...

sbb dieorg nsem sbb tu minat kan akak.? ekeke
yg review tu arinie.???

diari hati said...

aida nie gimik je lbh tau..org dok khusyuk je bce entry dier..last2 hero korea rupenye..hampeh sgguh..!! hehe

Aida Nasirah said...

kekekeke... btol tau.. dr bnci bertukar rndu lak. hehe

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal