Monday, May 16, 2011

Cantek Or Bergaya. Mana 1 Pilihan Anda

Dikarut oleh Aida Nasirah at 3:26 PM
Reaksi Anda: 
Perenggan 1 mgkin lebih ditujukan kpd si lelaki :
http://www.cute-smiley.com
agak2 korang la if diberi pilihan mana 1 yg korang nak pilih.? wanita cantek.? wanita bergaya.? mksud yg lebih jelas kt sini.. korang lebih suka wanita yg cmne.? yg cantek tapi x tau bergaya or yang x bpa nk cntek tp pndai bergaya. penah x dgr org kata.. kalo x cntek cmne pn tapi kalo dah di make up yg hdoh pn bertukar cntek. kejam tol ayat tu kan. ehh ladies, jgn marah2 yer.. ayt tu aku petik dari Gu Jun Pyo. hero dari drama korea kesayangan korang tu. Boys Over Flowers. Die yg kuarkan ayat ney.. tp korang x marah die pun still minat gak kan. fair keyh.? heee.

Knonnya lelaki akan jwb.. mestilah yg cntek. bila cantek pkai pe pun lawa.. cun.. meletOp gitu. tapi x suma la. de jgk yg akan pilih wanita bergaya. alasannya wanita bergaya ney pndai ssuaikan diri ngn pelbagai keadaan. maybe la. tp kan kalo pikir2 balik yg pilihan pertama tu rasa cam nak ketuk2 je si lelaki yg ckp cmtu. "Bila cantek pakai pe pun lawa." ikhlas ke tu.? kalo btol la timbul pengakuan ikhlas cmtu.. x dela si lelaki skrg sbok bsing2 suh gf/bini pkai cantek2 bia nampak  bergaya. x nak malu ngn kwn2 nti. abis tu tadi kata pkai pe pun lawa kan. bia la si gf/bini tu nak pkai pe pun. jnji die selesa n kat mata die dh nampak cntek. ahahaha. nmpak sgt x ikhlas. hipokrit tu...
http://www.cute-smiley.com
Apa salahnye kalo ngaku je yang zaman skrg memang kaum adam ney memerlukan pasangan yg pandai bergaya.. bahasa len nya pndai melawa.. kan senang. jgn la pretending yg suma tu x penting pastu bila dah dpt mula la nak ubah2 si aweks tu ikut taste die. pkai cmnie la.. make up cmtu la.. rmbut cmnie la.. hot la sket.. x pun up to date la sket. adoiii. suma tu perlunya wang pakkk. ngak ada wang kan susah mau melabur. mau cntek maintenance nya tinggi. bisa sponsor.? ekeke. kesimpulannya, x dela wanita yg sempurna kan yg ckup dua2 pakej. kalo korang jmpe n dapat dua2 pakej tu, cantek+bergaya.. tu adalah bonus buat anda ! tahniah ! tapi jgn terlalu syiOk.. bonus tu bukan tandanya bahagia selalu. tapi bonus tu adalah tanda peringatan awal utk lebih berhati2.. kenapa.? wanita yg maintenance tggi lebih susah nak jaga dari wanita yg sederhana. x pcaya.? tnya mak korang. hehe.
http://www.cute-smiley.com
p/s : lelaki & wanita dilahirkan serba kekurangan yang diciptakan oleh allah swt dan akan diketemukan dgn pasangannya utk saling melengkapi kekurangan itu. semoga kita bersyukur ngan apa yg kita miliki skrg ;)


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

6 comments on "Cantek Or Bergaya. Mana 1 Pilihan Anda"

Momok Nadim on May 16, 2011 at 4:12 PM said...

hehehe3x..mok pilih yg memahami..tak kisah tak cantik or tak bergaya..weee..:)

Aida Nasirah on May 16, 2011 at 4:48 PM said...

btol ney mok.?? alhamdulillah cmtu. bia sderhana kan.

CutieIntan on May 16, 2011 at 5:29 PM said...

suka last sentence tu....

Aida Nasirah on May 16, 2011 at 6:50 PM said...

ney sume kan realiti skg ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN on May 17, 2011 at 3:37 PM said...

cANTik perlu...bergaya ponperlu...tapiiii berbatas...yg pntg sedang2..lagik elok...lagik siokkk di pandang...

Aida Nasirah on May 17, 2011 at 4:21 PM said...

btol2.. :) hehe

Monday, May 16, 2011

Cantek Or Bergaya. Mana 1 Pilihan Anda

Perenggan 1 mgkin lebih ditujukan kpd si lelaki :
http://www.cute-smiley.com
agak2 korang la if diberi pilihan mana 1 yg korang nak pilih.? wanita cantek.? wanita bergaya.? mksud yg lebih jelas kt sini.. korang lebih suka wanita yg cmne.? yg cantek tapi x tau bergaya or yang x bpa nk cntek tp pndai bergaya. penah x dgr org kata.. kalo x cntek cmne pn tapi kalo dah di make up yg hdoh pn bertukar cntek. kejam tol ayat tu kan. ehh ladies, jgn marah2 yer.. ayt tu aku petik dari Gu Jun Pyo. hero dari drama korea kesayangan korang tu. Boys Over Flowers. Die yg kuarkan ayat ney.. tp korang x marah die pun still minat gak kan. fair keyh.? heee.

Knonnya lelaki akan jwb.. mestilah yg cntek. bila cantek pkai pe pun lawa.. cun.. meletOp gitu. tapi x suma la. de jgk yg akan pilih wanita bergaya. alasannya wanita bergaya ney pndai ssuaikan diri ngn pelbagai keadaan. maybe la. tp kan kalo pikir2 balik yg pilihan pertama tu rasa cam nak ketuk2 je si lelaki yg ckp cmtu. "Bila cantek pakai pe pun lawa." ikhlas ke tu.? kalo btol la timbul pengakuan ikhlas cmtu.. x dela si lelaki skrg sbok bsing2 suh gf/bini pkai cantek2 bia nampak  bergaya. x nak malu ngn kwn2 nti. abis tu tadi kata pkai pe pun lawa kan. bia la si gf/bini tu nak pkai pe pun. jnji die selesa n kat mata die dh nampak cntek. ahahaha. nmpak sgt x ikhlas. hipokrit tu...
http://www.cute-smiley.com
Apa salahnye kalo ngaku je yang zaman skrg memang kaum adam ney memerlukan pasangan yg pandai bergaya.. bahasa len nya pndai melawa.. kan senang. jgn la pretending yg suma tu x penting pastu bila dah dpt mula la nak ubah2 si aweks tu ikut taste die. pkai cmnie la.. make up cmtu la.. rmbut cmnie la.. hot la sket.. x pun up to date la sket. adoiii. suma tu perlunya wang pakkk. ngak ada wang kan susah mau melabur. mau cntek maintenance nya tinggi. bisa sponsor.? ekeke. kesimpulannya, x dela wanita yg sempurna kan yg ckup dua2 pakej. kalo korang jmpe n dapat dua2 pakej tu, cantek+bergaya.. tu adalah bonus buat anda ! tahniah ! tapi jgn terlalu syiOk.. bonus tu bukan tandanya bahagia selalu. tapi bonus tu adalah tanda peringatan awal utk lebih berhati2.. kenapa.? wanita yg maintenance tggi lebih susah nak jaga dari wanita yg sederhana. x pcaya.? tnya mak korang. hehe.
http://www.cute-smiley.com
p/s : lelaki & wanita dilahirkan serba kekurangan yang diciptakan oleh allah swt dan akan diketemukan dgn pasangannya utk saling melengkapi kekurangan itu. semoga kita bersyukur ngan apa yg kita miliki skrg ;)

6 comments:

Momok Nadim said...

hehehe3x..mok pilih yg memahami..tak kisah tak cantik or tak bergaya..weee..:)

Aida Nasirah said...

btol ney mok.?? alhamdulillah cmtu. bia sderhana kan.

CutieIntan said...

suka last sentence tu....

Aida Nasirah said...

ney sume kan realiti skg ;)

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

cANTik perlu...bergaya ponperlu...tapiiii berbatas...yg pntg sedang2..lagik elok...lagik siokkk di pandang...

Aida Nasirah said...

btol2.. :) hehe

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal