Friday, May 6, 2011

Aku Syiok !!

Dikarut oleh Aida Nasirah at 9:56 AM
Reaksi Anda: 

On9 blog pagi ney sonok gler bl tgk bl followers dh bertambah ;) aku start blogging dr bln6 taun lps.. kalo org len ngn masa dh nk dkt setaun cmnie msti dh dpt beribu2 followers kan.. tp aku msk arinie bru mencecah 100. huhu. aku x pnh lgsg promote blog aku. bg aku sape yg tau tu tau la.. x tau tu bia la. aku blogging bkn sbb org len.. bkn sbb nk femes ke.. tp aku menulis sbb aku ikhlas nk share life aku kt sni. penulisan aku x dela besh sgt pn. sntai n bersahaja je.. kalo rjin tu aku selitkan sket psl ilmiah.. kalo x.. aku meraban merapu je. ahaha. ptt la dlu aku cam pelik la gak.. npe ekk org tu bru start blgging tp followers die gempak.?? aku lak x de pn.. dok byk tu gak.. kalo de pn bertambh la sorg dua dlm sbln. ksian kan.. ish2.. tp aku ignore je time tu.. aku lbih gila kt fb.. ari2 lpak c2 berjam2 pn no hal la. tp ntah npe skg rpa2nyer aku lbey addict kt blog lak. urmm.. aku rsa sbb kt blog aku lbey bbs bersuara.. luah.. kbyakkan blogwalking n followers bkn knl aku so aku rsa lbey slesa nk kongsi ngn dieorg dr aku kongsi ngn kwn2 yg knl aku tp cmtu2 je.. means x rapat la. mls aku nk bg dieorg tau psl personal life aku. 1 lg.. aku pelik la npe la entri aku x pnh dpt comment.. slp kt template aku ker or mmg slap aku yg x pndai b'cerita.?? haha. x pela.. aku perlu sbr tggu smpai 1 masa nti entri aku kn dpt feedback dr visitor2 aku ;P 


Baru2 ney kn.. tergerak ati aku utk promote blog. bl lg.. x kn aku nk tros dok diam cmtu je. pape bisnes pn sblm berjaya msti promote dlu.. lg2 blog aku yg x bpa nk bisnes sgt ney.. lg la kna promote. so aku perlu jd BLOGWALKING. dlm 2ari ney rjin tol merayau2 g blog org len.. slmt alam maya.. kalo alam btol mesti mak aku marah nyer. BERJALAN JA !!!! hahahaha. pasnie aku kan terjah blog2 korang !! siap sedia.. t aku tggal jejak. don't worry.. tp if aku free la.. aku kn bkerja.. bkn slu free. kja byk.. kang x siap nti x psl2 kna jmpe boss.. dgr die tazkirah 50 jam. huh. mau bernanah telinga aku. lg2 skg aku kna handle katering gak. double la skop keja aku. kalo pkrja x ckup or byk lak order aritu.. aku skli kna trun pdg tlg pkrja2 aku.. aku packing, aku anta.. nk mlayan krenah cust. ingt besh ke.? berdarah ati aku kna pura2 snyum n layannnnnn je.. pdahal dlm ati alahaii. okla. x nak merepek pjg2.. kpd yg sudi follow aku tu jum la !! kecik tapak tgn aku... 1 lori aku tadahkan. hehe


p/s : alang2 singgah sini klik la kt ads nuffnag tu skli. aida pn wt cmtu bl terjah blog korang. slmt beramal.


Thanks.. sila datang lagi yer (",)

3 comments on "Aku Syiok !!"

Aida Nasirah on May 6, 2011 at 12:28 PM said...

testing2... eyhh.. bole je comment. hee..

Hisyam Muhibah on May 6, 2011 at 4:21 PM said...

so, komen saya ni komen yang ke berapa? baguslah rajin bertanya.. bloggers memang ada yang nak tolong..

Aida Nasirah on May 6, 2011 at 4:26 PM said...

komen yg masih bole kira la. bru bole komen. dlu x. ;(

Friday, May 6, 2011

Aku Syiok !!


On9 blog pagi ney sonok gler bl tgk bl followers dh bertambah ;) aku start blogging dr bln6 taun lps.. kalo org len ngn masa dh nk dkt setaun cmnie msti dh dpt beribu2 followers kan.. tp aku msk arinie bru mencecah 100. huhu. aku x pnh lgsg promote blog aku. bg aku sape yg tau tu tau la.. x tau tu bia la. aku blogging bkn sbb org len.. bkn sbb nk femes ke.. tp aku menulis sbb aku ikhlas nk share life aku kt sni. penulisan aku x dela besh sgt pn. sntai n bersahaja je.. kalo rjin tu aku selitkan sket psl ilmiah.. kalo x.. aku meraban merapu je. ahaha. ptt la dlu aku cam pelik la gak.. npe ekk org tu bru start blgging tp followers die gempak.?? aku lak x de pn.. dok byk tu gak.. kalo de pn bertambh la sorg dua dlm sbln. ksian kan.. ish2.. tp aku ignore je time tu.. aku lbih gila kt fb.. ari2 lpak c2 berjam2 pn no hal la. tp ntah npe skg rpa2nyer aku lbey addict kt blog lak. urmm.. aku rsa sbb kt blog aku lbey bbs bersuara.. luah.. kbyakkan blogwalking n followers bkn knl aku so aku rsa lbey slesa nk kongsi ngn dieorg dr aku kongsi ngn kwn2 yg knl aku tp cmtu2 je.. means x rapat la. mls aku nk bg dieorg tau psl personal life aku. 1 lg.. aku pelik la npe la entri aku x pnh dpt comment.. slp kt template aku ker or mmg slap aku yg x pndai b'cerita.?? haha. x pela.. aku perlu sbr tggu smpai 1 masa nti entri aku kn dpt feedback dr visitor2 aku ;P 


Baru2 ney kn.. tergerak ati aku utk promote blog. bl lg.. x kn aku nk tros dok diam cmtu je. pape bisnes pn sblm berjaya msti promote dlu.. lg2 blog aku yg x bpa nk bisnes sgt ney.. lg la kna promote. so aku perlu jd BLOGWALKING. dlm 2ari ney rjin tol merayau2 g blog org len.. slmt alam maya.. kalo alam btol mesti mak aku marah nyer. BERJALAN JA !!!! hahahaha. pasnie aku kan terjah blog2 korang !! siap sedia.. t aku tggal jejak. don't worry.. tp if aku free la.. aku kn bkerja.. bkn slu free. kja byk.. kang x siap nti x psl2 kna jmpe boss.. dgr die tazkirah 50 jam. huh. mau bernanah telinga aku. lg2 skg aku kna handle katering gak. double la skop keja aku. kalo pkrja x ckup or byk lak order aritu.. aku skli kna trun pdg tlg pkrja2 aku.. aku packing, aku anta.. nk mlayan krenah cust. ingt besh ke.? berdarah ati aku kna pura2 snyum n layannnnnn je.. pdahal dlm ati alahaii. okla. x nak merepek pjg2.. kpd yg sudi follow aku tu jum la !! kecik tapak tgn aku... 1 lori aku tadahkan. hehe


p/s : alang2 singgah sini klik la kt ads nuffnag tu skli. aida pn wt cmtu bl terjah blog korang. slmt beramal.

3 comments:

Aida Nasirah said...

testing2... eyhh.. bole je comment. hee..

Hisyam Muhibah said...

so, komen saya ni komen yang ke berapa? baguslah rajin bertanya.. bloggers memang ada yang nak tolong..

Aida Nasirah said...

komen yg masih bole kira la. bru bole komen. dlu x. ;(

 

AIDA NASIRAH Copyright © 2009 Paper Girl is Designed by Ipietoon Sponsored by Online Business Journal